bwin

Τop-10 by bwin: Τα κορυφαία «σλάλομ» στην ιστορία του ποδοσφαίρου! (vids)

Γκολ με σλάλομ σημαίνει θέαμα, ταχύτητα και… άλλο επίπεδο! Όπως αυτό του app της bwin!

bwin – Το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο με φοβερό interface, αμέτρητα πρωταθλήματα και χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές! |21+

Αν οι ντρίμπλες μάς γοητεύουν, τα γκολ με σλάλομ μάς... τρελαίνουν. Ταχύτητα, εκρηκτικότητα, τεχνική κατάρτιση και ώρες σκληρής δουλειάς στην προπόνηση με τα dummies, όπως αυτό που πρωταγωνιστεί στο νέο τηλεοπτικό spot της bwin! Ένα βασικό εργαλείο προπόνησης αποκτά φωνή, μιλά για τη δουλειά του και για το πώς το app της bwin αλλάζει το επίπεδο στο παιχνίδι σου!



Τα δέκα καλύτερα γκολ με απίθανες κούρσες κόβουν την ανάσα και φυσικά το κορυφαίο έχει τη σφραγίδα του... Θεού!

10) Χατέμ Μπεν Αρφά (Premier League, Νιουκάστλ - Μπόλτον 2-0, 2012)

Ενα αυθεντικό ταλέντο, που αδίκησε τον εαυτό του.Τα… μαραντονικά του σλάλομ πολλά και ο Μπεν Αρφά έχει γράψει τη δική του ιστορία. «Οταν είχα πιάσει πάτο, βρήκα τη δύναμη να συνέλθω χάρη στον Νίτσε ή τον Σωκράτη» τόνιζε ο ίδιος και στο ματς της Νιούκαστλ με τη Μπόλτον, αυτός ο χαρισματικός παίκτης έκανε μια από τις ωραιότερες κούρσες που έχουμε δει. Πήρε τη μπάλα στο κέντρο, ξέφυγε με τακουνάκι και κανείς αντίπαλος δεν τον σταμάτησε ποτέ.



9) Mάικλ Όουεν (Μουντιάλ, Αργεντινή -  Αγγλία 2-2, 1998)

Ο Μάικλ Όουεν ήταν 10 χρονών όταν είδε από την τηλεόραση τον αποκλεισμό της Αγγλίας στο Μουντιάλ της Ιταλίας στα πέναλτι από την Γερμανία. Οκτώ χρόνια αργότερα ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο και το παιδί – αστέρι του βρετανικού ποδοσφαίρου πετύχαινε ένα από τα ωραιότερα γκολ που έχουν σημειωθεί σε Μουντιάλ. Κόντρα στην Αργεντινή, ο Όουεν πήρε τη μπάλα με περίτεχνο τρόπο λίγο κάτω από την γραμμή του κέντρου και αφού πέρασε τους Τσαμότ και Αγιάλα σαν σταματημένους σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ! «Νόμιζα ότι θα έπαιρνα την μπάλα από τον Όουεν αλλά απλά δεν μπορούσα» τόνιζε ο Τσαμότ.



 bwin - Αποδόσεις που δεν έχεις ξαναδεί και πρωτότυπα ειδικά στοιχήματα σε όλους τους αγώνες! |21+

8) Ρομπέρτο Μπάτζιο (Serie A, Νάπολι - Φιορεντίνα 3-2, 1989)

Ο «Μικρός Βούδας» πέτυχε ένα από τα ωραιότερα γκολ που έχουν σημειωθεί ποτέ στη Serie A. Ήταν ένα σόλο που θύμιζε Ντιέγκο, αφήνοντας πίσω κάθε εμπόδιο που βρέθηκε στο διάβα του. O Ρομπέρτο Μπάτζιο μια ηγετική φυσιογνωμία στο χορτάρι, φρόντισε να σκορπίσει κάθε αμυντικό σύστημα των Ναπολιτάνων, να μην πέσει από τα σκληρά μαρκαρίσματα και το σλάλομ του να μνημονεύεται ακόμα και τώρα. Μέχρι και τον γκολκίπερ πέρασε, σε μια φάση που... ζήλεψε και ο ίδιος ο Μαραντόνα!



7) Eντεν Αζάρ (Premier League, Τσέλσι – Γουέστ Χαμ 3-1, 2019)

Οταν ο Αζάρ έχει κέφια και όχι ενοχλήσεις, οι ενέργειες του είναι μαγικές, μοναδικές, ανεπανάληπτες. Κόντρα στη Γουέστ Χαμ πέτυχε ένα γκολ έργο τέχνης. Ολοι αναρωτήθηκαν τι είχε στο μυαλό του; Πώς τα κατάφερε; Μα είναι ο Αζάρ, ένας από τους κορυφαίους τεχνίτες στην Ευρώπη. Είχε πάρει την πάσα από τον Λόφτους-Τσικ, είχε εξουδετερώσει με την έκρηξή του τους Νομπλ και Ράις, προτού, με τις απίθανες ντρίμπλες του και εξαφανίζοντας την μπάλα, «παγώσει» τους Ογκμπόνα και Μπαλμπουένα, που επιχείρησαν να τον εμποδίσουν.





6) Tιερί Ανρί (Premier League, Αρσεναλ - Λίβερπουλ 4-2, 2004)

«Την πρώτη μέρα που μπήκε στα αποδυτήρια, δεν τολμούσα να τον κοιτάξω στο πρόσωπο. Ήξερα ό, τι είχε κάνει στην Αγγλία!» είχε πει ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος είχε δει και... είχε ζήλεψει το σλάλομ του Γάλλου σταρ με τη φανέλα της Άρσεναλ κόντρα στη Λίβερπουλ. Πήρε τη μπάλα από το κέντρο, απέφυγε δυο με φανταστικές ντρίμπλες, μπήκε στην περιοχή με προσποιήσεις, άφησε στο έδαφος τους Reds και πέτυχε ένα από τα ωραιότερα γκολ. Ο Αρσέν Βενγκέρ ακόμα χειροκροτά το «ποίημα» του!



5) Ροναλντίνιο (La Liga, Ρεάλ - Μπαρτσελόνα 0-3, 2005)

Ο «μάγος» από το Πόρτο Αλέγκρε της Βραζιλίας, που με ένα απλό χάδι στη μπάλα ή ακόμα και χωρίς να την ακουμπήσει καν, μπορούσε να κάνει εκατομμύρια ανθρώπους να… χαζέψουν.  «Μίλαγε» στη μπάλα όσο λίγοι και τα σλάλομ του ήταν σκέτη μαγεία. Οταν αυτά γίνονται σε Clasico και στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» αποκτούν μεγαλύτερη αξία. Όπως αυτό με τη Ρεάλ, με τον Βραζιλιάνο σταρ, «καλπάζοντας» από τ’ αριστερά, να πετυχαίνει ένα από τα ωραιότερα γκολ με σλάλομ στη La Liga. Οι αμυντικοί της Ρεάλ δεν είχαν καμία τύχη απέναντί του...



 Τώρα στην bwin φτιάχνεις το δικό σου Priceboost με το Token* ενισχυμένης απόδοσης! 21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

4) Ρονάλντο  (LaLiga,  Μπαρτσελόνα Βαλένθια 3-2, 1996)

«Αν είχε μείνει υγιής, σήμερα όλοι θα τον βάζατε δίπλα στον Πελέ και τον Μαραντόνα…» είχε τονίσει ο τεράστιος Ζιντάν για τον Ρονάλντο! Επιθετικός... φαινόμενο που μάγεψε τον πλανήτη! Τα σλάλομ του μαγικά! Δυναμικός, με τρομερή τεχνική κατάρτιση, καθήλωνε όταν έπαιρνε τη μπάλα. Εγινε φαινόμενο, αποθεώθηκε, συγκλόνισε όσο λίγοι και ανάμεσα σε αυτά που θα θυμόμαστε είναι και το χατ τρικ με τη Μπαρτσελόνα κόντρα στη Βαλένθια. Το σλάλομ του στο τρίτο τέρμα είναι μοναδικό, πέρασε τέσσερις παίκτες, δεν έπεφτε ούτε με... αίτηση και το γκολ του πέρασε στην ιστορία.



3) Λιονέλ Μέσι (LaLiga, Μπαρτσελόνα – Χετάφε 5-2, 2007)

Το ημερολόγιο έδειχνε 18 Απριλίου του 2007, όταν ο Λιονέλ Μέσι πετύχαινε ένα εκπληκτικό γκολ με την Μπαρτσελόνα, κόντρα στη Χετάφε, περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του. Ηταν για πολλούς το κορυφαίο σλάλομ στην ιστορία της La Liga. O Μέσι πήρε τη μπάλα πίσω από το κέντρο και άρχισε την επέλαση. Πέρασε έναν, δυο, τρεις, τέσσερις παίκτες της Χετάφε, άφησε πίσω του τον γκολκίπερ και με πλασέ από τα πλάγια έστειλε το μήνυμα σε όλο τον κόσμο πως είναι ο διάδοχος του Ντιέγκο Μαραντόνα. Οι ομοιότητες με εκείνο του «Θεού», με την εθνική Αργεντινής απέναντι στην Αγγλία, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986, πολλές και ο Μέσι βάδιζε στα χνάρια του.



2) Ζορζ Γουεά (Serie A, Mίλαν -  Βερόνα 4-1, 1996)

Αν επιχειρήσει κάποιος να αναζητήσει τα καλύτερα γκολ της Serie A, τότε σίγουρα θα θυμηθεί αμέσως το σλάλομ του Ζορζ Γουέα κόντρα στην Βερόνα. Το γκολ του απέναντι το 1996 στο "San Siro" θεωρείται ένα από τα ωραιότερα που έχουν σημειωθεί ποτέ σε αυτό το γήπεδο. Με τη Μίλαν κέρδισε δυο τίτλους, αλλά και τον σεβασμό όλων! To σόλο άρχισε από την περιοχή της ομάδας του. Το «άλογο» δε σταματούσε, δεν έπεσε σε διπλό μαρκάρισμα, διένυσε όλο το γήπεδο και με υπέροχο πλασέ πέρασε στην ιστορία! Ηταν ο πιο γρήγορος του γηπέδου, ο πιο τεχνίτης. Γιατί να τη μοιράσει αλλού;



To παιχνίδι σου σε... bwin επίπεδο, με κορυφαίο live στοίχημα και μοναδικά έπαθλα*! 21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

1) Μαραντόνα το γκολ του θεού (Μουντιάλ, Αργεντινή – Αγγλία 2-1, 1986)

«Είμαι ο Μαραντόνα, αυτός που πετυχαίνει γκολ, αυτός που κάνει λάθη. Μπορώ να τα δεχτώ όλα, έχω ώμους αρκετά μεγάλους για να πολεμήσω με όλους». Ο Ντιέγκο υπήρξε ο σπουδαιότερος καλλιτέχνης. Στις 22 Ιουνίου 1986 στο Μέξικο Σίτι ο «Θεός» γράφει την ιστορία. Κόντρα στους Άγγλους, ο Μαραντόνα αρχίζει μία από τις γνωστές του κούρσες. Πήρε τη μπάλα κοντά στο κέντρο και ντρίμπλαρε τέσσερις αντιπάλους, τρέχοντας με το τόπι στα πόδια για 60 μέτρα μέσα σε 10 δευτερόλεπτα Δεν ήθελε όμως να σκοράρει απλά, γι αυτό και προσπέρασε τον τερματοφύλακα κάνοντας το 2-0. Σε μια ανατριχιαστική περιγραφή, o Βίκτορ Ούγκο Μοράλες αναρωτιέται «Ντιέγκο, από ποιον πλανήτη ήρθες»;



Tα σλάλομ μένουν στην ιστορία, όμως για να καταφέρουν οι παίκτες να τα εκτελέσουν με ακρίβεια στο γήπεδο, χρειάζονται αμέτρητες ώρες με ένα dummy, σαν αυτό του διαφημιστικού spot. Όπως συμβαίνει και με το app της bwin, εκτοξεύει το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο!

Sponsored content

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x