bwin

Χάλκινο στο Ευρωπαϊκό η Γκουντούρα, με το βλέμμα στο Παρίσι!

Η Γκουντούρα πρόσθεσε ακόμα ένα «λιθαράκι» στη διαρκή προσπάθεια της για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ακόμα ένα βήμα για να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, το επόμενο καλοκαίρι, έκανε η αθλήτρια της bwin, Δώρα Γκουντούρα με την κατάκτηση του Χάλκινου Μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σπάθης γυναικών που διεξήχθη στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας.

Η Δώρα Γκουντούρα, που αποτελεί το πρώτο μέλος  του Team Future της bwin και το απόλυτο success story της συνολικής δράσης του χορηγικού προγράμματος του βραβευμένου brand κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας. Άλλωστε, η bwin στηρίζει στην πράξη τον ελληνικό αθλητισμό, προσφέροντας σε ταλαντούχους αθλητές τη στήριξη που αναζητούσαν.

Η Γκουντούρα πρόσθεσε ακόμα ένα «λιθαράκι» στη διαρκή προσπάθεια της για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, που έρχονται το επόμενο καλοκαίρι.

Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια είχε εξαιρετική παρουσία στη φάση των ομίλων, μιας και ολοκλήρωσε με πέντε νίκες και μια ήττα. Ειδικότερα, στον γύρο των «32» νίκησε την Πολωνή, Μαλγκορζάτα Κόζακτσουκ με 15-14, ενώ στη συνέχεια απέκλεισε και τη Βουλγάρα, Γιοάνα Ιλίεβα με 15-13 εξασφαλίζοντας θέση στο βάθρο. Στον ημιτελικό κόντρα στη Γαλλίδα, Μανόν Απιτί-Μπρουνέ ηττήθηκε στον τελευταίο πόντο (15-14 ) και κατέκτησε τελικά το χάλκινο μετάλλιο.

Η πορεία της τελευταίας πενταετίας έχει μόνο θετικό πρόσημο για την Δώρα Γκουντούρα, η οποία ανεβάζει διαρκώς ρυθμούς και η παρουσία στο Top 10 είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και απόλυτης προσήλωσης στο δρόμο για την κορυφή. Η αθλήτρια της bwin, μετά τα 3 Μετάλλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, τα 2 σε Γκραν Πρι πρόσθεσε στη συλλογή και αυτό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!

Η εξαιρετική πορεία της μέσα στη χρονιά της δίνει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, δύναμη και στόχος της να παραμείνει συνεπής σε ένα ακόμα μεγάλο ραντεβού, αυτή τη φορά στο Παρίσι.

Ο δρόμος για τη γαλλική πρωτεύουσα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα φιλοξενήσουν το επόμενο καλοκαίρι το κορυφαίο αθλητικό γεγονός είναι δύσκολος, ωστόσο το τελευταίο δίμηνο η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια αποδεικνύει πως ξέρει να ξεπερνά όλα τα εμπόδια. Ο πήχης ολοένα και μεγαλώνει και μέχρι την 1η Απριλίου του 2024, η Δώρα Γκουντούρα θα δίνει μάχες για να βρεθεί στην πόλη του Φωτός.

Η αθλήτρια της Team Future της bwin βρέθηκε για πρώτη φορά στην 4η θέση της παγκόσμιας κατάταξης (173.000 βαθμοί) και η παρουσία της όλο αυτό το διάστηκα στις δέκα κορυφαίες αθλήτριες της ξιφασκίας αποδεικνύει πως ο συνδυασμός ταλέντου και προσήλωσης φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η bwin είναι δίπλα της σε αυτό το δύσκολο δρόμο! Με την υποστήριξή της, η Γκουντούρα έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε αγώνες που την βοηθούν να κάνει άλματα στην παγκόσμια κατάταξη. Εξάλλου, η μαχητικότητά της, ο χαρακτήρας της ταίριαξαν αμέσως με τη φιλοσοφία του διεθνούς στοιχηματικού brand, που στόχο έχει την έμπρακτη υποστήριξη στον ελληνικό αθλητισμό.

Η Γκουντούρα γνωρίζει ότι με την bwin στο πλευρό της, μπορεί να αφοσιωθεί αναπόσπαστα στον πρωταθλητισμό, η ίδια επιθυμεί να εξελίσσεται και να κατακτά σε κάθε αγώνα καλύτερη θέση στο Παγκόσμιο Ranking.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x