bwin

Χρυσή… πρεμιέρα η Γκουντούρα στον δρόμο για το Παρίσι!

Η νέα χρονιά εξελίσσεται ιδανικά για την αθλήτρια της bwin, η οποία μετά το Ασημένιο στην Τασκένδη, διακρίθηκε σε ένα ακόμα μεγάλο τουρνουά

Η αθλήτρια της bwin, Δώρα Γκουντούρα ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου, με την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου στη Σεούλ, και συνεχίζει τη μάχη για την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

«Ήθελα πάρα πολύ το Χρυσό Μετάλλιο. Είχα φτάσει αρκετές φορές στην πηγή και δεν είχα πιει νερό, ακόμα και για ένα χτύπημα. Τώρα όμως τα κατάφερα», τόνισε εμφανώς συγκινημένη η Δώρα Γκουντούρα, αμέσως μετά την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου στο Grand Prix Σπάθης στη Σεούλ.

Η νέα χρονιά εξελίσσεται ιδανικά για την αθλήτρια της bwin, η οποία μετά το Ασημένιο στην Τασκένδη, διακρίθηκε σε ένα ακόμα μεγάλο τουρνουά. Μία εντυπωσιακή εμφάνιση από τη Δώρα Γκουντούρα, η οποία είχε προετοιμαστεί κατάλληλα σε προπονητικό camp στην Ιαπωνία.

Η νίκη της αθλήτριας του Team Future της bwin, αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, αφού κατάφερε να φτάσει μέχρι το… τέλος του δρόμου, αφήνοντας εκτός το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης! Στον τελικό αντιμετώπισε τη Γαλλίδα Σάρα Μπαλζέρ και μετά από ανατροπή, επικράτησε με σκορ 11-15, κατακτώντας έτσι το πρώτο Χρυσό Μετάλλιο στην καριέρα της. Παράλληλα αυτό είναι το τέταρτο διαδοχικό μετάλλιο που κατακτά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια σε διεθνείς διοργανώσεις (τρία σε Παγκόσμια κύπελλα και ένα σε Γκραν Πρι) ενώ είναι συνολικά το ένατο μετάλλιό της σε μεγάλη διοργάνωση.

Είναι πολύ σημαντικό επίσης ότι αυτή η επιτυχία της αθλήτριας της Team Future της bwin  ήρθε στην πρώτη διοργάνωση εντός της περιόδου Ολυμπιακής πρόκρισης, δίνοντάς της έτσι πολύτιμους πόντους για το Ολυμπιακό Ranking.

Η πορεία της τελευταίας πενταετίας έχει μόνο θετικό πρόσημο για την Δώρα Γκουντούρα, η οποία ανεβάζει ρυθμούς και η παρουσία στο Top 10 είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και απόλυτης προσήλωσης στο δρόμο για την κορυφή. Μάλιστα, το 2023 είναι χρονιά… εκτόξευσης, αφού βρέθηκε στο Νο3 της Παγκόσμιας κατάταξης (με 173.000 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης), κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά.

Ο δρόμος για τη γαλλική πρωτεύουσα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα φιλοξενήσουν το επόμενο καλοκαίρι, άρχισε στις 3 Απριλίου και για ένα έτος η Δώρα Γκουντούρα θα επιδιώξει την υπέρβαση!

Η bwin είναι δίπλα της σε αυτό το δύσκολο μονοπάτι! Με την υποστήριξή που της παρέχει το πρόγραμμα Team Future, η Δώρα Γκουντούρα έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε αγώνες που την βοηθούν να αυξήσει τη βαθμολογία της και να ανέβει ακόμα περισσότερες θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη. Εξάλλου, η μαχητικότητά της, ο χαρακτήρας της ταίριαξαν αμέσως με τη φιλοσοφία του διεθνούς στοιχηματικού brand, που στόχο έχει την έμπρακτη υποστήριξη στον ελληνικό αθλητισμό και τα αποτελέσματα είναι πλέον ορατά.

Η Γκουντούρα γνωρίζει ότι με την bwin στο πλευρό της, μπορεί να αφοσιωθεί αναπόσπαστα στον πρωταθλητισμό, η ίδια επιθυμεί να εξελίσσεται και να κατακτά σε κάθε αγώνα καλύτερη θέση στο Παγκόσμιο Ranking.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x