Oλλανδία

Δανικός στην Αϊντχόφεν ο Ρεκίκ

Τον 18χρονο Καρίμ Ρεκίκ απέκτησε ως δανεικό από τη Μάντσεστερ Σίτι η Αϊντχόφεν. Ο νεαρός αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι, πριν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας του. Στους «σίτιζενς» δεν κατάφερε να παίξει παρά μόνο μία φορά, αφού δόθηκε δανεικός, πρώτα στην Πόρτσμουθ το 2012 και έπειτα στην Μπλάκμπερν στις αρχές της χρονιάς. Ο Καρίμ Ρεκίκ, μετά από την… περιοδεία του στις αγγλικές ομάδες, επιστρέφει στην Ολλανδία για λογαριασμό της Αϊντχόφεν.

Ο 18χρονος Ρεκίκ κατάγεται από την Τυνησία, αλλά έχει πολιτογραφηθεί Ολλανδός. Με τις «μικρές» εθνικές ομάδες έχει αγωνιστεί σε περισσότερες από 20 διεθνείς αναμετρήσεις. Τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο τα έκανε στα τμήματα των Ακαδημιών της Φέγενορντ, πριν μεταναστεύσει για την Αγγλία και τη Σίτι.

Ο παίκτης αναμένεται να καλύψει την αριστερή πλευρά της άμυνας της ολλανδικής ομάδας, αν και μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός.

Στο συμβόλαιο που υπέγραψε δεν υπάρχει ρήτρα αγοράς του από την Αϊντχόφεν.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x