Ιταλία

Δέλλας: «Ο Μανωλάς έχει όλα τα προσόντα»

Το προφίλ του Κώστα Μανωλά σκιαγράφησε για λογαριασμό των οπαδών της Ρόμα ο Τραϊανός Δέλλας. Ο τεχνικός της ΑΕΚ εκτός από τις προοπτικές του Έλληνα στόπερ αναφέρθηκε και στη μάχη της Serie A.

Την άποψη ενός παλιού και… αγαπημένου τους γνώριμου ζήτησαν στην Ρόμα σχετικά με την μεταγραφή του Κώστα Μανωλά. Ο Τραϊανός Δέλλας, μιλώντας στο «ASROMA Radio», αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για το προσόντα του πρώην στόπερ του Ολυμπιακού, επισημαίνοντας, ωστόσο, πως θα χρειαστεί να συνεχίσει την σκληρή δουλειά.

Παράλληλα, ο τεχνικός της ΑΕΚ ερωτηθείς για την μάχη του ιταλικού πρωταθλήματος έχρισε φαβορί τους «τζιαλορόσι» και την Γιουβέντους.

«Ο Κώστας είναι ένας παίκτης που έχει όλα τα προσόντα να τα πάει καλά, αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό. Για να κερδίσεις πρέπει να δουλέψεις και να “μεγαλώσεις” μέσα από την ομάδα. Οι προοπτικές του για αυτή την χρονιά είναι πολύ καλές», είπε για τον Μανωλά ενώ για την Serie A τόνισε:

«Στο παιχνίδι απέναντι στην Φιορεντίνα έγιναν αντιληπτά πολλά καλά στοιχεία. Η Γιουβέντους και η Ρόμα είναι οι καλύτερες ομάδες στην Serie A, αν και δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει και η Ίντερ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x