Viral

Δεν συμπεριέλαβε Μέσι-Ρονάλντο στους καλύτερους επιθετικούς ο Ιγκουαΐν

Πιθανότατα το έκανε επειδή δεν τους θεωρεί σέντερ-φορ, αλλά δεν παύει να προκαλεί εντύπωση ότι ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν δεν έβαλε Μέσι-Ρονάλντο στους τρεις που θεωρεί κορυφαίους επιθετικούς.

Δήλωση που αν μη τι άλλο έδωσε λαβή για συζητήσεις έκανε ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Σε συνέντευξή του στο ESPN, ο Αργεντινός ερωτήθηκε, ανάμεσα σε άλλα, για την τριάδα των καλύτερων επιθετικών στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Προκάλεσε εντύπωση λοιπόν (ακόμα κι αν το έκανε επειδή δεν τους θεωρεί κλασικούς φορ) ότι δεν συμπεριέλαβε τους Μέσι και Ρονάλντο.

«Οι Λεβαντόφσκι, Χάαλαντ και Μπενζεμά είναι για μένα οι καλύτεροι αυτή τη στιγμή. Ο Καρίμ είναι στην ελίτ του ποδοσφαίρου εδώ και 12 χρόνια. Ο Λεβαντόφσκι σκοράρει παντού.

Και ο Χάαλαντ δίνει μεγάλες υποσχέσεις, είναι μεγάλος επιθετικός. Στην ιστορία του ποδοσφαίρου είχαμε επιθετικούς όπως οι Σουάρες, Λεβαντόφσκι, Καβάνι, Μπενζεμά, Νταβίντ Βίγια και τον καλύτερο όλων, τον Ρονάλντο το “φαινόμενο”. Ήθελα πάντα να γίνω όπως αυτός και προσπάθησα να τον αντιγράψω»
, απάντησε συγκεκριμένα.

Για τον Μέσι πάντως -όταν ερωτήθηκε συγκεκριμένα- μίλησε με τα καλύτερα λόγια, λέγοντας:

«Είναι μαγικός, για αυτόν τα πάντα στο γήπεδο φαίνονται φυσιολογικά. Γεννήθηκε έτσι, ο Λέο κάνει τα πάντα χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Αυτό είναι που τον κάνει μοναδικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x