Europa League

Δεν είναι «τέρας», αν είσαι Αστέρας

Την ευρωπαϊκή υπέρβαση κόντρα στη Μάιντς, η οποία δεν έδειξε ανίκητη στο πρώτο παιχνίδι στη Γερμανία, θέλει ο Αστέρας Τρίπολης για να συνεχίσει να παίζει στο Europa League.

Τη νίκη με την οποία θα καταφέρει να γράψει ιστορία, παίρνοντας την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League, ψάχνει απόψε ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στη Μάιτς (21:00, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Αρκάδες είχαν πολύ καλή παρουσία προ μίας εβδομάδας στη Γερμανία, αλλά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που είχαν και ηττήθηκαν με σκορ 1-0 από τους «κόκκινους». Η αποστολή, βεβαίως, για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη δεν είναι εύκολα και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες για να πετύχουν την υπέρβαση.

Ο Έλληνας τεχνικός θα χρησιμοποιήσει τους εξής: κάτω από τα δοκάρια τον Θεοδωρόπουλο, με τους Παντελιάδη, Λούι, Γκοϊάν και Ζησόπουλο στην άμυνα. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κουρμπέλης και ο Ουσέρο (αντί του Μουνάφο). Πιο μπροστά σε ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Ρόλε.

Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Μάτσα, Μπαντιμπανγκά και Ντε Μπλάσις. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπαντής, Κιτοκό, Παπαχρήστος, Κυριακόπουλος, Σανκαρέ, Μουνάφο, Τσοκάνης, Νίκο και Μπακασέτας.

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Χιούλμαντ θα χρησιμοποιήσει τους Κάριους, Χάρα, Νοβέσκι, Μπελ, Παρκ στα μετόπισθεν. Σστη μεσαία γραμμή θα είναι οι Γκάις, Μπαουμγκάρντλινγκερ, με τους Κου και Μόριτς στα πλάγια. Ο Μάλι θα έχει ελεύθερο ρόλο και ο Οκαζάκι θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x