Ειδήσεις

«Δεν είχαμε ενέργεια και αποφασιστικότητα»

Η έλλειψη ενέργειας και αποφασιστικότητας ήταν τα σημαντικότερα στοιχεία της χθεσινής ήττας της Εθνικής μπάσκετ από την Ιταλία σύμφωνα με όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο Γιώργος Καλαφατάκης.

Η έλλειψη ενέργειας και αποφασιστικότητας σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια ήταν τα σημαντικότερα στοιχεία της χθεσινής ήττας της Εθνικής μπάσκετ από την Ιταλία σύμφωνα με όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο Γιώργος Καλαφατάκης.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Γιώργου Καλαφατάκη στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και τους Μιχάλη Τσόχο και Σωτήρη Κωσταβάρα:

-τι έφταιξε για την χθεσινή ήττα της Εθνικής μπάσκετ:
«Το εύκολο είναι να πούμε ότι έλλειψε ο Σπανούλης. Όμως έλειψε και στο προηγούμενο παιχνίδι με την Τουρκία. Οι Ιταλοί απλώς πήγαν το παιχνίδι στα μέτρα τους. Εμείς δεν είχαμε ενέργεια και αποφασιστικότητα όπως τα προηγούμενα ματς. Η Ιταλία ήταν το αουτσάιντερ και όσο περνούσε η ώρα το άγχος μεταφερόταν σε εμάς. Βοήθησε τους Ιταλούς το γεγονός ότι έβαλαν και μεγάλα σουτ και έτσι σιγά-σιγά το παιχνίδι κατέληξε σε εκείνους. Ήταν απλώς μια ήττα. Δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο έπρεπε. Οι Ιταλοί είχαν σε πολύ καλή ημέρα τον Ντατόμο κα τον Μπελινέλι. Κι εμείς είχαμε παίκτες με ατομικές εξάρσεις αλλά στην άμυνα δεν ήμασταν καλοί στη άμυνα και δεν μπορέσαμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας».

-για τα λίγα λεπτά συμμετοχής του Μπουρούση:
«Δεν μπορούμε να μπούμε στο μυαλό του προπονητή μας. Ο Μπορούσης τους έχει εύκολα τους αντιπάλους τους, κατά τη γνώμη μου. Αλλά είναι πολλά στοιχεία που δεν γνωρίζουμε εμείς και τα ξέρει ο προπονητής μας. Η διάρκεια κρίνει ένα προπονητή και φυσικά το έργο του. Βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα και να χρίσουμε καλούς ή κακούς προπονητές. Πιστεύω ότι πρέπει να κρατάμε μια πισινή».

-για την ποιότητα του Ευρωμπάσκετ:
«Το Ευρωμπάσκετ αυτό είναι από τα χειρότερα σε ποιότητα. Λείπουν πολλά αστέρια. Παίκτες με προσωπικότητα. Φταίει και το γεγονός ότι είναι 24 ομάδες. Είναι πάρα πολλές πια. Έχουμε δυνατότητα να είμαστε 4άδα και να διεκδικήσουμε μετάλλιο. Δεν λέει κάτι. Και στο παρελθόν έχουμε χάσει αλλά πήραμε μετάλλιο. Απλώς τη μεταφέρουμε στη βαθμολογία. Ήταν μια ήττα η οποία μπορεί να μας κάνει καλό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x