Euroleague

«Δεν έχω αντιμετωπίσει καλύτερο από τον Διαμαντίδη…»

Ο Μπράνκο Λάζιτς δήλωσε έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη στον αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με τον Παναθηναϊκό, αν και αναγνωρίζει τις δυσκολίες.

Δυσκολότερη αποστολή της καριέρας του θεωρεί ο Μπράνκο Λάζιτς τον περιορισμό του Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα, που διακρίνεται για τις αμυντικές του ικανότητες, θα επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος για την αντιμετώπιση του αρχηγού του Παναθηναϊκού στον αγώνα της Παρασκευής στο Βελιγράδι.

«Δεν θέλω να υποσχεθώ τίποτα, αλλά νιώθω έτοιμος για να ανταποκριθώ στην αποστολή. Θα δώσω το καλύτερο δυνατό και πιστεύω πως θα είναι αρκετό τουλάχιστον για να περιορίσω τη συνήθη προσφορά του. Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ μεγαλύτερο παίκτη από εκείνον, αλλά αυτό δεν αλλάζει την προσέγγισή μου στο καθήκον μου», ανέφερε ο 24χρονος άσος.

«Από τον Διαμαντίδη εξαρτώνται πολλά στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού και χωρίς αυτόν η ομάδα του είναι διαφορετική. Αυτό είναι κατανοητό λόγω της κλάσης του και της εμπειρίας του. Θα είναι ένας από τους βασικούς στόχους της άμυνάς μας και θα προσπαθήσουμε όσο περισσότερο γίνεται να τον εμποδίσουμε και να τον αποκόψουμε από την υπόλοιπη ομάδα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x