WRC

Δεν φοβάται τίποτα ο Οζιέ

Σίγουρος για τον εαυτό του εμφανίστηκε ο Σεμπαστιάν Οζιέ μετά τη νίκη του στον τρίτο γύρο του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι στο Μεξικό.

Εμφανώς χαρούμενος παρουσιάστηκε ο Σεμπαστιάν Οζιέ μετά τη δεύτερη νίκη του στη σεζόν στο ράλι του Μεξικού.

Ο Γάλλος οδηγός της Volkswagen, ο οποίος με τη νίκη του πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους μηχανικούς του για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν με το Polo να έχει πολύ καλή απόδοση σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Ακόμη, ο Οζιέ δήλωσε πως δεν φοβάται να είναι αυτός που θα ανοίγει τις ειδικές στον επόμενο αγώνα στην Πορτογαλία (3-6/4) και επιθυμεί να το αποδείξει

«Ήταν μια μεγάλη ικανοποίηση για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή τη νίκη. Θα ήθελα να συγχαρώ όλη την ομάδα για τη σκληρή δουλειά που έκαναν. Το Polo ήταν φανταστικό. Τίποτα δεν είναι πήγε στραβά, δεν υπάρχει πρόβλημα, ήταν ανταγωνιστικό και γρήγορο. Ξεκινούσαμε από τη δεύτερη θέση στις ειδικές και στη συνέχεια ελέγχαμε τον αγώνα. Και ο Γιάρι έκανε πολύ καλή δουλειά και στο τέλος κάναμε το ένα-δύο για την Volkswagen», ήταν τα λόγια του Παγκόσμιου πρωταθλητή για να αναφερθεί στη συνέχεια στον επόμενο γύρο του πρωταθλήματος στις ειδικές της Πορτογαλίας:

«Στην Πορτογαλία σκεφτόμουν ότι ίσως βρέξει και το να βγαίνω πρώτος στις ειδικές διαδρομές θα είναι ένα πλεονέκτημα. Ακόμη, θα ήταν ανόητο να χάσω τους τέσσερις βαθμούς. Δεν φοβάμαι να… καθαρίζω το δρόμο και ελπίζω στην Πορτογαλία να το αποδείξω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x