Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Δεν γίνεται και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος στην πανάκριβη Premier League

Η υποκρισία στο χώρο του ποδοσφαίρου ιδιαίτερα στον πάμπλουτο κόσμο της Premier League πάντα υπήρχε, αλλά η ιστορία του κορονοϊού έβγαλε στην επιφάνεια όλο το ζήτημα. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η υποκρισία στο χώρο του ποδοσφαίρου ιδιαίτερα στον πάμπλουτο κόσμο της Premier League πάντα υπήρχε αλλά η ιστορία του κορονοϊού έβγαλε πια στην επιφάνεια όλο το ζήτημα.

Και υπάρχουν συζητήσεις με επιχειρήματα και από τις δυο πλευρές που τις ακούς αλλά είναι πολύ υπερβολικό να ακούς πως το ποδόσφαιρο δεν χρειάζεται στη κοινωνία άρα δεν υπάρχει λόγος επιστροφής στα παιχνίδια μέχρι να περάσει η πανδημία!

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Αν δεν είναι κάτι τέτοιο είναι αναγκαίο στην κοινωνία ας το σκεφτούν οι ποδοσφαιριστές την επόμενη φορά που πρόκειται να υπογράψουν ένα συμβόλαιο και να μη ζητάνε χρήματα για μια εβδομάδα που οι κανονικοί εργαζόμενοι δεν θα εισπράξουν σε δέκα χρόνια!

Ο Τρόι Ντίνι της Γουότφορντ εξέφρασε απόλυτα δικαιολογημένα τις ανησυχίες του λέγοντας πως δεν επιθυμεί να βάλει σε ρίσκο την οικογένειά του και το ηλικίες πέντε μηνών παιδί του, συνεπώς προτιμάει να μην πληρωθεί! Είναι ανθρώπινο και κατανοητό!

Ωστόσο δεν μπορεί η PFA το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών στην Αγγλία, να λέει πως οι παίκτες έχουν συμβόλαια και πρέπει να τηρηθούν και δεν μπορεί κανείς να μην τους πληρώσει εάν αρνηθούν να παίξουν διότι και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο απλούστατα δεν γίνεται να έχουν!

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x