Euro 2024

Οριστικά εκτός Μουντιάλ ο Φαλκάο!

Και με τη... βούλα απών απ' το προσεχές Μουντιάλ θα είναι ο Ρανταμέλ Φαλκάο! Ο Χοσέ Πέρκεμαν ανακοίνωσε την τελική 23άδα της Κολομβίας και πλέον η Εθνική έχει έναν... πονοκέφαλο λιγότερο να σκεφτεί!

Μεγάλη απώλεια για την Κολομβία, καλό νέο για την Ελλάδα! Ο Ρανταμέλ Φαλκάο δεν κατάφερε να ξεπεράσει έγκαιρα τη ρήξη χιαστού που τον ταλαιπώρησε μέσα στη χρονιά και προκειμένου να μην πάρει κάποιο ρίσκο στο προσεχές Μουντιάλ, έμεινε οριστικά εκτός αποστολής!

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Λατινοαμερικάνων, Χοσέ Πέρκεμαν ανακοίνωσε την τελική 23άδα, στην οποία δεν βρίσκεται το όνομα του... πυροβολικού της Μονακό, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει λίγη ώρα νωρίτερα από αργεντίνικο ραδιοφωνικό σταθμό!

Ο Φαλκάο, που έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου όπου έγινε η ανακοίνωση της αποστολής, είπε: «Δεν ήθελα να στερήσω τη θέση σε κάποιον συμπαίκτη μου που θα ήταν 100% έτοιμος. Εγώ ακόμη είχα καιρό μπροστά μου για να φτάσω στο καλύτερο επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης. Αυτή ήταν η πιο λογική απόφαση για μένα».



Ο διεθνής φορ έκανε μεγάλη προσπάθεια για να προλάβει το τουρνουά, είχε μπει σε ρυθμούς προπονήσεων, αλλά προφανώς δεν ήταν έτοιμος. Κάτι που φυσικά... χαροποιεί την Εθνική μας, η οποία βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τους Κολομβιανούς (συν Ακτή Ελεφαντοστού και Ιαπωνία)!

Η τελική 23άδα:

Τερματοφύλακες: Νταβίντ Οσπίνα (Νις), Φαρίντ Μοντραγκόν (Ντεπορτίβο Κάλι), Καμίλο Βάργκας (Σάντα Φε)

Αμυντικοί: Μάριο Γέπες (Αταλάντα), Κάρλος Βαλδές (Σαν Λορένσο), Κριστιάν Σαπάτα (Μίλαν), Άλβαρες Μπαλάντα (Ρίβερ Πλέιτ), Σαντιάγο Άριας (Αϊντχόφεν), Καμίλο Ζούνιγκα (Νάπολι), Πάμπλο Αρμέρο (Γουέστ Χαμ)

Μέσοι: Κάρλος Σάντσες (Έλτσε), Φρέντι Γκουαρίν (Ίντερ), Αμπέλ Αγκιλάρ (Τουλούζ), Άλντο Ραμίρες (Μορέλια), Χάμες Ροντρίγκες (Μονακό), Χουάν Κιντέρο (Πόρτο), Χουάν Κουαδράδο (Φιορεντίνα), Aλεσάντρε Μεχία (Νασιονάλ)

Επιθετικοί: Κάρλος Μπάκα (Σεβίλλη), Αντριάν Ράμος (Χέρτα), Βίκτορ Ιμπάρμπο (Κάλιαρι), Τεόφιλο Γκουτιέρες (Ρίβερ Πλέιτ), Τζάκσον Μαρτίνες (Πόρτο)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x