F1

«Δεν θα μπει στον πειρασμό να πάει στη Ferrari ή στη Mercedes ο Φερστάπεν»

Ο πρόεδρος της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ πιστεύει ότι ο Μαξ Φερστάπεν δεν θα μπει στον πειρασμό να φύγει από την ομάδα του και να πάει σε μία εκ των Ferrari ή Mercedes.

Το συμβόλαιο του Μαξ Φερστάπεν με τη Red Bull λήγει στο τέλος του 2019, ενώ πολλές είναι οι φήμες που τον θέλουν σύντομα να πηγαίνει στη Mercedes ή στη Ferrari.

Στο φετινό πρωτάθλημα ο 19χρονος Ολλανδός δεν έχει καταφέρει να δείξει πολλά στοιχεία του ταλέντου του, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που οι προσπάθειες του για καλά αποτελέσματα έχουν περιοριστεί από την αναξιοπιστία της Red Bull αλλά και από δικά του λάθη.

«Είναι ανυπόμονος, όπως καθένας στην ηλικία του, αλλά ξέρει ότι στην ομάδα υπάρχουν ικανοί άνθρωποι που θα τον βοηθήσουν. Βρισκόμαστε σε καλύτερο σημείο σε σχέση με αυτό που βρισκόμασταν στην αρχή της χρονιάς και έχουμε επιλύσει αρκετά προβλήματα. Έχουμε τρομερή πρόοδο», είπε ο Κρίστιαν Χόρνερ.

Ο Ολλανδός σε αρκετές περιπτώσεις έως τώρα έχει εκφράσει παράπονα στην ομάδα για την απόδοση του μονοθεσίου του, εκφράζοντας παράλληλα και την ανησυχία του για το μέλλον. Έχει αμφιβολίες για το αν είναι προς όφελος της Red Bull η συνέχεια της συνεργασίας με τη Renault για την προμήθεια κινητήρων.

Για το μέλλον του Φερστάπεν στη Red Bull, ο Κρίστιαν Χόρνερ τόνισε ότι: «Δεν υπάρχει λόγος να κουβεντιάζουμε από τώρα για το τι θα γίνει όταν τελειώσει το συμβόλαιο του Μαξ. Δεν θα μπει στον πειρασμό να πάει στη Mercedes ή στη Ferrari. Είμαι σίγουρος ότι του χρόνου θα μπορέσουμε να του δώσουμε ένα μονοθέσιο με το οποίο θα καταφέρει να είναι ανταγωνιστικός και να παίρνει νίκες».

Επιμέλεια: Περικλής Καλογερόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x