Πορτογαλία

Δεν θέλει πάγκο ο Καρνέζης

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις του Ορέστη Καρνέζη με τη διοίκηση της Μπενφίκα για τον δανεισμό του από την Ουντινέζε, όμως ο διεθνής τερματοφύλακας δεν θέλει να αποτελέσει μπακ-απ του Ζούλιο Σέσαρ.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας στην Μπενφίκα αποφάσισαν να προχωρήσουν για την απόκτηση του Ζούλιο Σέζαρ για να καλύψουν το κενό που υπήρχε στον «άσο».

Αυτό δεν σημαίνει ότι το ενδιαφέρον για τον Ορέστη Καρνέζη έπαψε να υφίσταται, αφού σημερινό δημοσίευμα της A Bola τονίζει ότι ο διεθνής τερματοφύλακας παραμένει στα πλάνα του πορτογαλικού συλλόγου.

Ωστόσο, το ρεπορτάζ της εφημερίδας υπογραμμίζει ότι ο Έλληνας γκολκίπερ δεν θέλει να αποτελέσει αλλαγή του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει για δύο χρόνια με τους «αετούς».

Ο διεθνής τερματοφύλακας προέρχεται από μία σεζόν που παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Ουντινέζε στη Γρανάδα του Λούκας Αλκαράθ, όπου δεν είχε πολλές εμφανίσεις και αυτό επηρέασε και την απόδοσή του στην Εθνική Ελλάδας στο πρόσφατο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Για αυτό τον λόγο, και ενώ συνεχίζονται οι επαφές του παίκτη για τον δανεισμό του, γίνεται γνωστό ότι δεν θέλει να αποτελέσει μπακ-απ του Σέζαρ.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x