Stoiximan Super League

«Δεν υπήρξε ξυλοδαρμός»

Κανένα θέμα ξυλοδαρμού δεν υπήρξε στα δημοσιογραφικά θεωρεία του «Καραϊσκάκη» στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, όπως υποστήριξε η πλευρά των «ερυθρολεύκων» στη σημερινή της απολογία.

Για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων έκανε λόγο η πλευρά του Ολυμπιακού κατά την απολογία της στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, μετά τη πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για τον ξυλοδαρμό που κατήγγειλε ο δημοσιογράφος του contra.gr, Νίκος Γιαννόπουλος, στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο δικηγόρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Θοδωρής Γιαννίκος, υποστήριξε: «Μόνο από δημοσιεύματα έγινε η κλήση. Η δημοσιογραφική κάλυψη δεν αποδεικνύει το γεγονός και δεν αποτελεί απόδειξη ότι κάνει συμβαίνει. Δεν επικροτούμε την άσκηση βίας, ούτε την ενθαρρύνουμε. Εννοείται ότι την καταδικάζουμε.

Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ενεργεί παρανόμως, έχει κάμερα και καταγράφει το γεγονός. Απαγορεύεται ρητώς να καταγράφεις ότι σου αρέσει. Ειδικά μέσα στο γήπεδο. Αυτό από μόνο του τον καθιστά ύποπτο.

Προφανώς μετέφερε το θέμα του δαγκώματος στο αυτί για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Διαφορετικά θα πήγαινε στην Αστυνομία να το καταγγείλει ή στον παρατηρητή. Θα έκανε μήνυση ή καταγγελία. Ή θα υποδείκνυε επί τόπου τους ενόχους. Γιατί δεν το έκανε; Προφανώς γιατί δεν έγινε...

Ήθελε να δημιουργήσει την αίσθηση ότι του δάγκωσαν το αυτί και έρχεται ο εισαγγελέας να κάνει κλήση χωρίς να υπάρχει τίποτα από όλα αυτά. Δεν υπάρχει κανένα γεγονός, καμία παραβατική συμπεριφορά από την ΠΑΕ. Ένας κάνει κάτι παράνομο, και κάποιοι άλλοι του ζήτησαν τα ρέστα.

Όταν καταγράφεται η εικόνα μας πρέπει να ενημερωνόμαστε. Η θέση της ΠΑΕ είναι ότι δεν έγινε τίποτα που να είναι μεμπτό. Αν υπήρχε διαπληκτισμός δεν είναι μεμπτό. Αν έγινε κάτι, το δάγκωμα του αυτιού, γιατί δεν έκανε μήνυση; Ίσως να είχε χτύπημα γιατί πιθανόν να πάλεψε ή λόγω ενός φερμουάρ.

Αμφισβητούμε και ότι πήδηξαν μέσα από το πλέξι γκλας και βρέθηκαν μέσα στο χώρο των δημοσιογραφικών...».

Η επιτροπή θα συνεδριάσει και θα εκδώσει την απόφασή της εντός της ημέρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x