Διονύσης Δεσύλλας

Μολέδο: «Βράχος» στο γήπεδο, κύριος στη ζωή

Η στάση του Ροντρίγκο Μολέδο, για όσους γνωρίζουν πως λειτουργεί ο παίκτης, ήταν αναμενόμενη. Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει στο sportfm.gr για τον εξαιρετικό σε όλα του Βραζιλιάνο.

Γυρίστε λίγο τον χρόνο πίσω και θυμηθείτε το «στόρι» του καλοκαιριού με τον Ροντρίγκο Μολέδο. Τότε, που αρκετοί οπαδοί έβριζαν στα social media τον Βραζιλιάνο, επειδή του «χρέωναν» διάφορα. Βλέπετε, η ανανέωση του συμβολαίου αργούσε, διότι σύμφωνα με φήμες ο ατζέντης του παίκτη έκανε «νερά» και καθυστερούσε την υπόθεση, παρά το γεγονός ότι η συμφωνία είχε επιτευχθεί. Μόνο που η πραγματικότητα ήταν λίγο διαφορετική, κάτι που είχαμε εξηγήσει και στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM και μέσω της ιστοσελίδας του σταθμού.

Ο Μολέδο επιθυμούσε να ανανεώσει και μάλιστα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τη συνεργασία του με το «τριφύλλι». Όμως, οι κρούσεις στην ΠΑΕ από τρεις ομάδες του εξωτερικού, είχαν αναγκάσει τους ανθρώπους της ομάδας να πουν στον ατζέντη του να «παγώσει» κάπως το θέμα, μήπως, τελικά, έμπαιναν στα ταμεία της ομάδας κάποια χρήματα ικανοποιητικά από ενδεχόμενη πώληση του. Μια πώληση, η οποία δεν έγινε ποτέ. Εκείνο το διάστημα, μάλιστα, ο Βραζιλιάνος, που κατά γενική ομολογία αποτελεί τον κορυφαίο στόπερ του ελληνικού πρωταθλήματος, είχε κινήσει τις διαδικασίες για να αγοράσει σπίτι στα νότια προάστια της Αθήνας, διότι είχε ως σκοπό αφού ανανεώσει, να μείνει στη χώρα μας για αρκετά χρόνια, φέρνοντας μαζί του και οικογενειακά πρόσωπα. Φυσικά, τίποτε από τα παραπάνω δεν συνέβη και φτάσαμε στο «σήμερα» ή για την ακρίβεια στο «χθες»…

Ο Μολέδο απέδειξε ότι εκτός από εξαιρετικός ποδοσφαιριστής είναι και κύριος. Θα μπορούσε να λειτουργούσε «ψυχρά», όμως δεν το έκανε. Αφού τόνισε, μέσω του εκπροσώπου του ότι θέλει να ανανεώσει αν αλλάξει η κατάσταση στο διοικητικό τοπίο, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να κάνει προσφυγή. Αντιθέτως, θα φέρει πρόταση στον Παναθηναϊκό, ώστε να πάρουν οικονομική ανάσα οι «πράσινοι» από την πώλησή του. Υποκλινόμαστε στην άψογη στάση του εξαιρετικού κύριου που ακούει στο όνομα Ροντρίγκο Μολέδο.

Ο Παναθηναϊκός θα χάσει τον Ιανουάριο έναν τρομερό ποδοσφαιριστή και άνθρωπο. Και, ναι, είναι κρίμα να συμβεί αυτό, μα και αναγκαίο από τη στιγμή που δεν υπάρχει άλλη επιλογή εισροής χρημάτων στην ταλαιπωρημένη, όσο ποτέ, πράσινη ΠΑΕ. Ο καλύτερος στόπερ που φόρεσε τα φανέλα του «τριφυλλιού» μετά τον Ρενέ Χένρικσεν θα αποχωρήσει, αλλά με «γλυκό» τρόπο. Διότι, η συμπεριφορά του ήταν και παραμένει άψογη, παρά το γεγονός ότι, όπως γράψαμε και παραπάνω, το καλοκαίρι έβλεπε κόσμο να του «επιτίθεται» για πράγματα τα οποία δεν ήταν ακριβή. Ένα «ευχαριστώ» απ’ όλους στον Μολέδο για τα, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, «επιτεύγματά» του, είναι απαραίτητο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x