Διονύσης Δεσύλλας

Να μπουν στο ΟΑΚΑ και να το δουν καταπράσινο

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για το «ζέσταμα» του κόσμου και την καταπράσινη εικόνα που πρέπει να αντικρίσουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον Λεβαδειακό.

Tου Διονύση Δεσύλλα

Έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα απ’ όλα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία δυο χρόνια στην ομάδα. Η διοικητική τρικυμία και οι λανθασμένες κινήσεις που οδήγησαν την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολο σημείο, έκαναν την πλειοψηφία των φίλων του «τριφυλλιού» όχι απλώς να θυμώσει, αλλά να αδειάσει.

Δημιουργήθηκε ένα κενό στον οπαδό της ομάδας, ο οποίος δεν είχε καμία διάθεση, όχι μόνο να πάει γήπεδο για να στηρίξει, αλλά ούτε καν να ασχοληθεί και με την επικαιρότητα του αγαπημένου του Παναθηναϊκού. Κατανοητά και απολύτως δικαιολογημένα όλα αυτά, όταν, μάλιστα, μιλάμε για έναν κόσμο που κάθε χρόνο στήριζε, έπαιρνε θέση στην κερκίδα, έκανε την απαραίτητη κριτική, αλλά στο φινάλε εισέπραξε απογοήτευση και έφτασε στα όρια της τρέλας με όλα τα παλαβά που έγιναν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Είναι, επίσης, απολύτως λογικό ο φίλος του Παναθηναϊκού να είναι καχύποπτος ή καλύτερα διστακτικός με τη διαφαινόμενη αλλαγή σκυτάλης στο κλαμπ και την άφιξη του Παϊρότζ. Οσο υπάρχουν κλειστά στόματα, όσο το θέμα δεν τελειώνει και όσο οι φίλαθλοι δεν μαθαίνουν τα πάντα ανοικτά και «καθαρά», τόσο θα υπάρχει και μια… απόσταση απ’ όλα όσα συμβαίνουν. Δεν πρέπει κανείς να ξεχνάει τι έχει περάσει αυτός ο κόσμος την τελευταία 7ετία. Γι αυτό κι έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη ότι είναι μέγιστη υποχρέωση του Ταϊλανδού, με το που θα αναλάβει, να μιλήσει και να ανοίξει όλα του τα χαρτιά για τους στόχους του και τα «θέλω» του στην πράσινη ΠΑΕ.

Υπάρχει, όμως, κι ένα αγωνιστικό τμήμα. Ένα τμήμα που κάνει εξαιρετική δουλειά υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη. Αυτό το τμήμα, λοιπόν, της ποδοσφαιρικής υγείας, του ταλέντου, των νιάτων και του 3Χ3 στο πρωτάθλημα, χρειάζεται τη στήριξη των οπαδών. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές έχουν ανάγκη να μπουν στο ΟΑΚΑ, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό την Κυριακή, και να δουν πάνω από 20 με 25.000 φιλάθλους.

Να καταλάβουν για τα καλά τι εστί Παναθηναϊκός και ποια είναι η δυναμική του κόσμου. Να νιώσουν τον παλμό, την πίεση προς τον αντίπαλο, να αντιληφθούν το πόσο μεγάλος είναι αυτός ο σύλλογος σε κάθε επίπεδο. Να αισθανθούν τι σημαίνει «Παναθηναϊκός οργανισμός», εντός και εκτός τμήματος.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, δίχως να ξεχνάει όλα όσα έχουν γίνει, δίχως να αφήνει στην άκρη τις όποιες αμφιβολίες, δίχως να του αφαιρείται το δικαίωμα να κριτικάρει, πρέπει να πάρει ξανά τη θέση του στην κερκίδα. Δεν θα υπάρχει ωραιότερη εικόνα και μεγαλύτερη ικανοποίηση για τους ποδοσφαιριστές και τον Γιώργο Δώνη, από ένα καταπράσινο ΟΑΚΑ την Κυριακή, αλλά και στη συνέχεια. Κανείς δεν περισσεύει απ’ αυτή την προσπάθεια που γίνεται.

Είναι πολύ σημαντικό για το «τριφύλλι»- αλλά και, αν θέλετε, για το πρωτάθλημα- η υγεία που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο τμήμα, να μεταφερθεί και στην κερκίδα. Ραντεβού όλοι, λοιπόν, την Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο…

Υ.Γ: Να υπενθυμίσουμε ότι με την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ο φίλαθλος γλιτώνει την ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής και έχει έκπτωση 2 ευρώ! Συνεπώς, το όφελος είναι διπλό. Για να μην παρατηρηθούν φαινόμενα όπως αυτά στο ματς με τη Λαμία, καλό θα είναι ο κόσμος να προμηθευτεί ηλεκτρονικά το εισιτήριό του για το δικό του καλό. Λεπτομέρειες εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x