Διονύσης Δεσύλλας

Νίκες μέχρι να μονταριστεί ο νέος Παναθηναϊκός

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει στο sportfm.gr για την επιτακτική ανάγκη του Παναθηναϊκού που δεν είναι άλλη από τα νικηφόρα αποτελέσματα μέχρι ο Μαρίνος Ουζουνίδης να «χτίσει» την ομάδα που θέλει.

Μετά τα δυο αποτυχημένα αποτελέσματα με Πλατανιά και Λεβαδειακό, καταλαβαίνει κανείς ότι περιθώρια για νέα στραβοπατήματα στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχουν. Οι νίκες από εδώ και πέρα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με την Κέρκυρα, είναι αναγκαίες, προκειμένου και περισσότερο έδαφος να μη χαθεί από τον Σεπτέμβριο μήνα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης να δουλεύει πιο ήρεμος, πιο άνετος, με στόχο να «χτίσει» τον νέο Παναθηναϊκό, έπειτα και από τις τελευταίες πολλές μεταγραφές που έγιναν.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» έχει μπροστά του το δύσκολο έργο της διαδικασίας του μονταρίσματος μιας τελείως διαφορετικής ομάδας. Σκεφτείτε, απλώς, το εξής και θα αντιληφθείτε πόσο αλλάζουν τα πράγματα και γιατί δεν είναι εύκολη η δουλειά του κόουτς. Με άλλη ομάδα άρχισε τις υποχρεώσεις στα προκριματικά του Europa League o Παναθηναϊκός, άλλη είδαμε στη συνέχεια και μια διαφορετική... έρχεται. Τα νέα πρόσωπα είναι πολλά, πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές έχουν αποχωρήσει και θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα μέχρι ο Παναθηναϊκός να γίνει αυτό που θέλει ο Εβρίτης. Μέχρι οι ποδοσφαιριστές να μάθουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου, να καταλάβουν πλήρως τη φιλοσοφία του Ουζουνίδη και μέχρι όλο αυτό το υλικό να «δέσει». Τουλάχιστον, για τον επόμενο μήνα, οι δοκιμές θα είναι αρκετές και δουλειά σκληρή για να έχουμε ένα πρώτο δείγμα.

Ολο αυτό, η συγκεκριμένη διαδικασία δηλαδή, απαιτείται να συνοδεύεται με νίκες κι ας μην παίζεται το ποδόσφαιρο που θα ήθελε ο Ουζουνίδης. Το ζητούμενο τώρα, το κυρίαρχο, αν θέλετε, είναι τα αποτελέσματα και τα υπόλοιπα θα τα δούμε στη συνέχεια. Είναι αναγκαίο για τον Παναθηναϊκό, για περισσότερους από έναν λόγους, να φτιάξει ένα σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων και η αρχή πρέπει να γίνει στο παιχνίδι με την Κέρκυρα την Κυριακή.

Σε ό, τι έχει να κάνει με τις σκέψεις του Ελληνα τεχνικού για τον καταρτισμό της ενδεκάδας, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Βλαχοδήμος και στην άμυνα θα είναι οι Κουτρουμπής και Κολοβέτσιος. Δεξιά ο Γιόχανσον και αριστερά ο Χουλτ, που επιστρέφει από τιμωρία. Στη μεσαία γραμμή θα έχουμε άλλη μια επιστροφή, αυτή του Κουρμπέλη, ο οποίος θα έχει δίπλα του τον Χίλιεμαρκ, που θα κάνει ντεμπούτο. Ο Καμπέσας θα είναι δεξιά, ο Λουντ αριστερά και στην επίθεση θα παίξουν οι Λουτσιάνο και Τσάβες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x