Διονύσης Δεσύλλας

Ο Τσάβες που ξεσηκώνει και οι επόμενες μεταγραφές του Παναθηναϊκού

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει στο sport-fm.gr για τον ερχομό του Αντρές Τσάβες στον Παναθηναϊκό και αναλύει τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του «τριφυλλιού».

Μπορεί η μεταγραφή να πέρασε από χίλια κύματα, αλλά, τελικά, ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» με κινήσεις υπομονής, κατάφεραν να αποκτήσουν έναν από τους πρώτους τους στόχους για την επίθεση, κι αν του Πούκι «πάγωσε» (δεν αποκλείεται να γίνει τον Ιανουάριο), η υπόθεση του Αργεντινού προχώρησε, όπως ακούσατε χθες αργά το βράδυ από τον ΣΠΟΡ FM.

Η μεταγραφή, θεωρητικά, είναι σπουδαία. Ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση του Αργεντινού, ο οποίος είπε το «ναι» σε τριετές συμβόλαιο και έρχεται στην Αθήνα, βάζει πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά στην επίθεσή του.

Ταχύτητα, γκολ, απρόβλεπτο από έναν επιθετικό που, παράλληλα, μπορεί να παίξει και ως περιφερειακός, αλλά και ως αριστερός εξτρέμ και που φυσικά είναι ικανός να ξεσηκώσει τους οπαδούς με τα όσα μπορεί να κάνει. Το ζητούμενο, φυσικά, για τον Μαρίνο Ουζουνίδη που ήθελε πάρα πολύ τον ποδοσφαιριστή, είναι να πάρει απ’ αυτόν το κάτι παραπάνω και να καλυφθεί το κενό του Μάρκους Μπεργκ. Αυτό, άλλωστε, ήθελε ο κόουτς της ομάδας, γι αυτό και η ομάδα δεν προχώρησε σε βιαστική κίνηση για τον φορ, απλώς και μόνο για να πάρει κάποιον. Μπορεί ο Τσάβες να αποκτήθηκε, κάπως, αργά, αλλά το τριφύλλι καταφέρνει έστω και τώρα να βάλει στο ρόστερ του έναν μεγάλο επιθετικό. Κι αυτό είναι πολύ πολύ σημαντικό, ενόψει της δύσκολης χρονιάς που έρχεται.

Οι «πράσινοι» δεν μένουν στον Τσάβες. Θα ακολουθήσουν κι άλλες κινήσεις, με σκοπό την ενίσχυση και σε άλλες θέσεις. Είναι δεδομένο ότι θα αποκτηθεί ένας ακόμη αριστερός μπακ, για να πλαισιώσει τον Νίκλας Χουλτ, ενώ ανοικτό είναι το θέμα εξτρέμ. Αν οι «πράσινοι» βρουν κάτι καλό, σε ικανοποιητική τιμή, θα προσπαθήσουν να το πάρουν και οι επόμενες μέρες θα δείξουν. Δεδομένη, παράλληλα, πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Φάνη Τζανδάρη.

O νεαρός μέσος τα έχει βρει σε όλα με τους «πράσινους» για τρία χρόνια και μετά το πρώτο παιχνίδι με την Μπιλμπάο είναι πιθανό να υπάρξουν και οι ανακοινώσεις, με τον ποδοσφαιριστή να αποτελεί μια ακόμη λύση για τη μεσαία γραμμή, πίσω από τους Κουρμπέλη και Ζέκα.

Πλέον τα πάντα κινούνται σε… ρυθμούς Αθλέτικ Μπιλμπάο. Όλα τα υπόλοιπα, μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Οι «πράσινοι» προετοιμάζονται για τη μεγάλη ποδοσφαιρική «μάχη». Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα χρησιμοποιήσει, κατά πάσα πιθανότητα, ως βασικούς τους Λουτσιάνο και Καμπέσας, οι οποίοι είναι σαφώς σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας, μετά και τις προπονήσεις, αλλά και τα λεπτά συμμετοχής που έχουν πάρει, ενώ τη θέση του Κουλιμπαλί στα δεξιά θα πάρει ο Ρέις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x