Διονύσης Δεσύλλας

Ουζουνίδης: Ντόμπρος και έτοιμος για όλα

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει στο sport-fm.gr για τη δίωρη εξομολόγηση του Μαρίνου Ουζουνίδη στο στούντιο της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας.

Όσοι από εσάς ακούσατε τη συνέντευξη του Μαρίνου Ουζουνίδη στον ΣΠΟΡ FM 94,6 καταλάβατε ένα πράγμα: Οτι στον Παναθηναϊκό έχει επιστρέψει η ποδοσφαιρική λογική. Κι αυτό, κατά κύριο λόγο, είναι έργο του Εβρίτη τεχνικού.

Του Διονύση Δεσύλλα

Ο Ουζουνίδης ήταν, πραγματικά, απολαυστικός, κατά την παρουσία του στο στούντιο της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας. Απλός, κατανοητός, ντόμπρος, χωρίς περιστροφές και δίχως να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του ή να το παίξει διπλωμάτης. Ο κόουτς του «τριφυλλιού» μίλησε για όλα όσα απασχολούν την Παναθηναϊκή επικαιρότητα. Για τις μεταγραφές, τα όσα συνάντησε, την προσπάθεια που γίνεται για τη μεγάλη επιστροφή και το σχέδιο για την επόμενη μέρα. Μπορείτε να τα διαβάσετε όλα στο sportfm.gr.

Αυτό που είναι το κυρίαρχο, όμως, είναι το γεγονός ότι φαίνεται πως, επιτέλους, η ομάδα έχει βρει τον άνθρωπο με τον οποίο μπορεί να πορευτεί με σταθερότητα στο μέλλον. Αυτό φάνηκε από τις τοποθετήσεις του Ουζουνίδη, κυρίως, στα σημαντικά ζητήματα.

Ο Εβρίτης δεν έταξε λαγούς με πετραχήλια, ούτε έδωσε υποσχέσεις. Δεν είπε μεγάλα λόγια. Αρκέστηκε στην απόλυτη πραγματικότητα, που λέει ότι αυτός και ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα προσπαθήσουν με όσα «υλικά» διαθέτουν να δημιουργήσουν μια ομάδα ανταγωνιστική, η οποία, όπως τόνισε «θα έχει στόχο το πρωτάθλημα».

Ο Ουζουνίδης ζήτησε τη βοήθεια της διοίκησης. Άλλος στη θέση του, θα μπορούσε να το κάνε... γαργάρα. Είπαμε, όμως, ο προπονητής των «πράσινων» δεν είναι διπλωμάτης. Αντιθέτως, είναι ντόμπρος και ειλικρινής και γνωρίζει πολύ καλά ότι για να αλλάξει επίπεδο η ομάδα, θα πρέπει εκτός από τη δουλειά που γίνεται από τον ίδιο, τους συνεργάτες του και τους παίκτες, να λυθούν και τα υπόλοιπα προβλήματα, όπως αυτά των πληρωμών.

Ο τεχνικός των «πράσινων» είναι έτοιμος για όλα. Τόνισε κατ’ επανάληψη ότι έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, σε ό, τι έχει να κάνει με τον σχεδιασμό και την ενίσχυση, αλλά δήλωσε αποφασισμένος να παλέψει για να φτιάξει τον Παναθηναϊκό που θέλει. Γνωρίζει πολύ καλά ότι ούτε χρήμα περισσεύει, ούτε το μπάτζετ θα είναι υψηλό. Δεν το βάζει στα πόδια, όμως, και είναι εδώ, έτοιμος για όλα. Κι αυτό το πνεύμα μαχητή που έχει – και έχει περάσει και στην ομάδα – είναι σημαντικό ενόψει της συνέχειας.

Κανείς δεν μπορεί να μαντέψει το μέλλον. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν, τελικά, ο Ουζουνίδης θα πετύχει αυτό που θέλει. Μπορούμε, όμως, να είμαστε σίγουροι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει ελπίδα για το «τριφύλλι» για κάτι καλύτερο. Και «ακούει» στο όνομα, «Μαρίνος Ουζουνίδης».

Όσοι αμφιβάλλετε, ακούστε ξανά τη συνέντευξη του Έλληνα προπονητή...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x