Ιταλία

Διαψεύδουν την… πεντακοσάρα για Μίλαν

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης, η εταιρία «Fininvest» διέψευσε δημοσιεύματα που ήθελαν μεγιστάνα από τη Σιγκαπούρη να καταθέτει πρόταση ύψους 500 εκατ. ευρώ για την αγορά της Μίλαν.

Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα σχετικά με αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στη Μίλαν. Σύμφωνα με όσα γράφονται στον ιταλικό Τύπο, ο μεγιστάνας από τη Σιγκαπούρη Πίτερ Λιμ, προτίθεται να προσφέρει 500 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει το 51% των μετοχών των «ροσονέρι», κάτι που ωστόσο διαψεύδεται κατηγορηματικά.

Η διάψευση έγινε μέσω ανακοίνωσης της «Fininvest», της εταιρίας ιδιοκτησίας Μπερλουσκόνι που διαχειρίζεται τις τύχες της ιταλικής ομάδας, που αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Σχετικά με φήμες στον Τύπο, η Fininvest διαψεύδει οποιαδήποτε πιθανότητα παραχώρησης του ελέγχου της Μίλαν», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ανεξάρτητα από τη συγκεκριμένη υπόθεση πάντως, θεωρείται δεδομένο πως η οικογένεια Μπερλουσκόνι θα παραχωρήσει ένα ποσοστό κοντά στο 30% των μετοχών προκειμένου να αποκτήσει ρευστότητα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x