Stoiximan Super League

Δημητρόπουλος στο Καραϊσκάκη, Ζαχαριάδης στη Ριζούπολη

Ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος του συνδέσμου Φθιώτιδας θα διαιτητεύσει τον αγώνα της Κυριακής(1/12, 19:30) Ολυμπιακός-Εργοτέλης στο Καραϊσκάκη για την 13η αγωνιστική της Superleague.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Βοηθοί του θα είναι οι Σπυρίδων Γουργιώτης του ίδιου συνδέσμου, αλλά και ο Λεωνίδας Φραγκιαδάκης από τα Δωδεκάνησα. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ανούσος Νικόλαος από τη Λακωνία.

Στο παιχνίδι Απόλλωνας-Παναθηναϊκός, το οποίο θα γίνει το Σάββατο(30/12, 19:30)στη Ριζούπολη, ορίστηκε να διευθύνει ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από τη Μακεδονία, με βοηθούς, τον Νικόλαο Δημόπουλο, επίσης από τη Μακεδονία και ο Βασίλης Καραβασίλης από την Καβάλα με τέταρτο τον Φώτη Φωτιάδη από την Καστοριά.

Αναλυτικά οι διαιτητές



Σάββατο(30/11)

Αστ. Τρίπολης - Παναιτωλικός (15:00, Μιχάλης Βοσκάκης-Ρέθυμνο)
Πλατανιάς-Ατρόμητος (17:15, Δημήτριος Στυλιάρας-Αιτωλ/νιας)
Απόλλωνας-Παναθηναϊκός(19:30,Πραξιτέλης Ζαχαριάδης-Μακεδονίας)

Κυριακή 01/12

Άρης-Πανθρακικός(15:00, Γεώργιος Κομίνης-Θεσπρωτίας)
Βέροια- Λεβαδειακός(17:15, Ανδρέας Παππάς-Αθηνών)
ΟΦΗ-Καλλονή (17:15,Κωνσταντίνος Ιωαννίδης-Αργολίδας)
Πανιώνιος- Skoda Ξάνθη (17:15, Δημήτριος Θάνος-Γρεβενών)
Ολυμπιακός-Εργοτέλης (19:30, Αλέξανδρος Δημητρόπουλος-Φθιώτιδας)

Δευτέρα 02/12

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ (19:30, Ηλίας Σπάθας-Πειραιά)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x