Κύπρος

Δώνης: «Θα πρέπει να δούμε τις αδυναμίες μας»

Προβληματισμένος από την εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά την ήττα (2-0) από τον Ερμή.

Καλή ενδέχεται να φανεί στο μέλλον για τον ΑΠΟΕΛ η χθεσινή ήττα από τον Ερμή, όπως δήλωσε ο Γιώργος Δώνης στο ντεμπούτο του στον πάγκο του «Θρύλου».

«Ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς και στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού θα έλεγα και κακή εμφάνιση. Στη μια εβδομάδα που βρίσκομαι στην Κύπρο και στην ομάδα, προσπαθώ να μάθω τους παίκτες μου. Έχω παρακολουθήσει πάρα πολλά παιχνίδια, αλλά είχα μεγάλη αγωνία στο να τους δω σε ένα επίσημο παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, δώσαμε πάρα πολλά πράγματα στον αντίπαλό μας, πάρα πολλά δώρα και ήμασταν τυχεροί που δεν τα εκμεταλλεύτηκε. Δίκαια μας κέρδισε ο Ερμής», τόνισε ο Έλληνας προπονητής και πρόσθεσε:

«Αυτό που εμείς πρέπει να κοιτάξουμε πάρα πολύ σύντομα, θα πρέπει να δούμε τις αδυναμίες μας, θα πρέπει οι παίκτες μου να δουλέψουν πάρα πολύ σκληρά, να δημιουργήσουμε μια δυνατή ομάδα με καλή νοοτροπία και να βελτιώσουμε πράγματα γιατί η σημερινή μας εικόνα στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν απογοητευτική. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Απλώς, από τη δική μου πλευρά μαζί με τους συνεργάτες, θα πρέπει να περάσουμε κάποια πράγματα όσο πιο γρήγορα γίνεται στους ποδοσφαιριστές. Προβληματίζομαι, όμως θεωρώ ότι είναι προτιμότερο να έχεις μια κακή αρχή και να έχεις ένα καλό τέλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x