Επικαιρότητα

Δωρεάν δορυφορική πρόσβαση των μειονοτήτων της Θράκης στα ελληνικά κανάλια

Θετική μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή απόφαση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά.

Θετική μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή απόφαση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά, ο οποίο υπέγραψε απόφαση με την οποία παρέχεται στους μειονοτικούς πληθυσμούς της Θράκης δωρεάν δορυφορική πρόσβαση στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Κι όμως, εν έτη 2016 και βλέποντας τις κινήσεις της Τουρκίας που κάνει τα πάντα για να προσφέρει τηλεοπτικό πρόγραμμα δικό της στις μειονότητες για ευνόητους λόγους, εμείς τώρα προσφέρουμε την ευκαιρία να δουν τα δικά μας κανάλια, στη χώρα μας!

Βέβαια, με αυτή την απόφαση μπορεί να πουν κάποιοι οικονομικά αδύναμοι, που τους κόβουν το ρεύμα γιατί δεν έχουν να πληρώσουν, που ζουν σε απομονωμένα χωριά, ότι θα έπρεπε να έχουν την ίδια ευκαιρία. Ας ελπίσουμε η κυβέρνηση να εξετάσει και αυτές τις περιπτώσεις.

Το νέο πρόγραμμα «Επιχορηγούμενη Δορυφορική Πρόσβαση των Μειονοτικών Πληθυσμών της Θράκης στους Ελληνικούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς Ελεύθερης Λήψης»...

Περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x