Πόλο

Έδειξε την ανωτερότητά του ο Ολυμπιακός

Δεν άφησε περιθώρια ο Ολυμπιακός και με το 14-7 επί της Βουλιαγμένης στο «Πέτρος Καπαγέροφ» για την τέταρτη αγωνιστική της τρίτης φάσης της Α1 πόλο γυναικών, απέκτησε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας.

Ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα 14-7 τη Βουλιαγμένη στο «Πέτρος Καπαγέροφ» για την τέταρτη αγωνιστική της τρίτης φάσης της Α1 πόλο γυναικών και πήρε πανηγυρικά την πρώτη θέση και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς κόντρα στη συγκεκριμένη αντίπαλο.

Οι «ερυθρόλευκες» πήραν προβάδισμα στην έναρξη με 2-0, όμως η Βουλιαγμένη μείωσε στο ημίχρονο σε 5-4. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ερυθρόλευκες» ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν στην τελική επικράτηση.


Τα οκτάλεπτα: 2-0, 3-4, 3-1, 6-2

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου Χ., Πλευρίτου Ελ. 3, Μπενέκου Αλ. 2, Ελευθεριάδου 1, Κρίστμας 2, Αβραμίδου, Ασημάκη, Πλευρίτου Μ., Δούλη, Πλευρίτου Β. 3, Τσουκαλά 3, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Κανετίδου, Σιούτη

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κοτσιώνη, Πρωτοπαππά, Ρακιντζή, Ελληνιάδη, Γιαννοπούλου Αθ., Ξενάκη 1, Νίνου Ειρ 2, Πάτρα Μ. 1, Κώτσια, Διαμαντοπούλου Β., Κοντονή 1, Τσιμάρα, Λάβι, Μουστακαρία 1, Καϊάφα 1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x