Γενικά

Εντυπωσιακή χρονιά ράλι για την Opel

Αποκορύφωμα, ο θρίαμβος του Marijan Griebel στο FIA ERC Junior, που σηματοδότησε τη δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του τίτλου από οδηγό του Opel ADAM R2.

Συναρπαστική ήταν για την Opel η φετινή σεζόν αγώνων ράλι. Αποκορύφωμα, ο θρίαμβος του Marijan Griebel στο FIA ERC Junior, που σηματοδότησε τη δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του τίτλου από οδηγό του Opel ADAM R2.

Ο 27χρονος Γερμανός (από το Hahnweiler) ‘άρπαξε’ τον τίτλο από το Βρετανό Chris Ingram (22, από το Manchester), μέλος της ίδιας ομάδας, σε ένα θρυλικό φινάλε στη Λετονία, γιορτάζοντας τον πρώτο Ευρωπαϊκό τίτλο για Γερμανό οδηγό σε 15 χρόνια. Ήταν το επιστέγασμα ενός κοινού ταξιδιού με την Opel, που ξεκίνησε το 2013 με νίκη στο ADAC Opel Rallye Junior Cup και την επακόλουθη προαγωγή του Griebel στην εργοστασιακή ομάδα της Opel.

Η κυριαρχία της Opel στο ERC Junior ενισχύθηκε επίσης με τον Πολωνό Lukasz Pieniazek με ένα ADAM R2 ιδιωτικής συμμετοχής και το Γερμανό εργοστασιακό οδηγό Julius Tannert οι οποίοι ολοκλήρωσαν τη σεζόν στην 3η και 4η θέση...

Περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x