Γιώργος Μαζιάς

Έγινε το αναμενόμενο

Ο Γιώργος Μαζιάς γράφει στο sport-fm.gr για την Ξάνθη που πάλεψε απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά υπέκυψε, όπως αναμενόταν, στον τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Προσπάθησε η Ξάνθη, αλλά δεν μπορούσε. Ο Ολυμπιακός είχε τον Τσόρι και όλα τελείωσαν. Έγινε το φυσιολογικό.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν και το Κύπελλο. Δύσκολη χρονιά, αλλά ολοκληρώθηκε με ιδανικό τρόπο για την ομάδα του Πειραιά. Δεν ήταν εύκολος ο τελικός για τους νταμπλούχους.

Οι ακρίτες το πάλεψαν. Πίεσαν πολύ, αλλά τους έλειπε ο παίκτης για να κάνει την τελική προσπάθεια. Ίσως να χρειαζόταν πιο νωρίς ο Καπετάνος. Ένα λάθος όμως κι όλα αλλάζουν. Μια στιγμή. Το έβαλε το γκολ ο Χάρα από το γκολ του Μπέρτου και ο τελικός πήρε τον δρόμο του.

Δεν ήταν καλός ο Ολυμπιακός. Έβγαλε τα γνωστά του προβλήματα στη δημιουργία που τον ταλαιπώρησαν τη φετινή χρονιά. Όταν όμως το πήρε απόφαση ο Τσόρι τελείωσαν όλα. Έβαλε το γκολ της χρονιάς και ένα ακόμη Κύπελλο πήρε τον δρόμο για το λιμάνι.

Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν και πλέον αρχίζει η προετοιμασία για τη νέα χρονιά. Η Ξάνθη θα ήθελε πολύ το απευθείας εισιτήριο και τα εκατομμύρια ευρώ του Europa League, αλλά έμεινε στο παρά λίγο και τη δόξα της παρθενικής της συμμετοχής σε τελικό.

Ο Ολυμπιακός έκανε το νταμπλ και πρέπει να ξεκινήσει δουλειά για του χρόνου. Προφανώς και θα αλλάξουν πολλά ώστε ο κόσμος του Ολυμπιακού να δει και καλύτερη μπάλα. Η Ξάνθη αξίζει συγχαρητήρια για την προσπάθεια της. Αναμένουμε πολλά περισσότερα στη συνέχεια.

Γ. Μαζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x