Ειδήσεις

Έκανε... πάρτυ η Τσεχία

Με τους Βέσελι και Σατοράνσκι να κάνουν… πάρτυ η Τσεχία επικράτησε με 95-79 της Γεωργίας, για την τέταρτη αγωνιστική του Γ' ομίλου του Ευρωμπάσκετ και έμεινε ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Τη δεύτερη νίκη της στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας πέτυχε η Τσεχία, επικρατώντας με 95-79 της Γεωργίας, για την τέταρτη αγωνιστική του Γ' ομίλου του τουρνουά.

Με την διαφορά να εκτοξεύεται μέχρι και 26 πόντους οι Τσέχοι διατήρησαν τα ηνία του ματς σε όλη τη διάρκεια, ενώ οι Γεωργιανοί «ξέσπασαν» λίγο πριν το τέλος, χωρίς να καταφέρουν να αλλάξουν τα δεδομένα.

Η Τσεχία θα παίξει το επόμενο ματς αύριο με την Κροατία, ενώ η Γεωργία θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο του ομίλου, Ισπανία.

Το Ματς



Με μεγάλες περιόδους υπεροχής η Τσεχία δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης και πήρε από νωρίς «κεφάλι» στο ματς.

Η «ψαλίδα» άνοιξε απ’ το πρώτο δεκάλεπτο υπέρ των νικητών, με ηγέτη τον Σατοράνσκι που πέτυχε 16 πόντους μέχρι το ημίχρονο, ενώ ένα σερί 11 πόντων αύξησε τη διαφορά στους 26.

Η Γεωργία έδειξε να συνέρχεται στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους, όμως το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να μειώσει στους 12.

Τα δεκάλεπτα: 26-15, 54-35, 75-54, 95-79.

Τσεχία: Βέσελι 27, Πούμπρλα 10, Κούντλατσεκ, Βελς, Σατοράνσκι 20, Γιέλινεκ 11, Μπάρτον 9, Χρούμπαν, Μπέντα 8, Χούσκα 4, Μπάλβιν 6, Σβρντλικ

Γεωργία: Μπουργιανάτζε Τσιντσάτζε 20, Σερμαντίνι 18, Χίκμαν 4, Μαρκοϊσβίλι 20, Σανικίτζε 10, Μετρεβέλι, Μπουρχανάτζε, Λέζχαβα , Τσικτισβίλι 4, Πατσάτσια 3

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x