Πόλο

Έκανε την υπέρβαση με Μίτροβιτς ο Απόλλων Σμύρνης

Έσκασε η βόμβα στον Απόλλων Σμύρνης, που απέκτησε τον Στέφαν Μίτροβιτς, ολοκληρώνοντας την σπουδαιότερη μεταγραφή της ιστορίας του.

Στη μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας του προχώρησε ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος έφτασε σε συμφωνία με τον Στέφαν Μίτροβιτς.

Ο Σέρβος περιφερειακός τα έχει βρει σε όλα με την «ελαφρά ταξιαρχία», μετά από έναν χρόνο στον Ολυμπιακό και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το πρότζεκτ της νέας του ομάδας, επιβεβαιώνοντας σε συνέντευξή του την μεταγραφή.

«Ο Απόλλων μου προσέφερε μια πολύ καλή συμφωνία. Ο σύλλογος έχει σταθερότητα και μακροπρόθεσμα σχέδια, που αφήνουν πολλές υποσχέσεις. Αυτά, σε συνδυασμό με την επιθυμία της οικογένειάς μου να μείνει στην Αθήνα, ήταν καταλυτικά στην απόφασή μου σχετικά με την νέα μου ομάδα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Μίτροβιτς στο «Total-waterpolo.com».

Όσο για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, είπε: «Η διοίκηση του Ολυμπιακού κατάλαβε ότι δεν μπορώ να περιμένω. Εύχομαι τα καλύτερα στον Ολυμπιακό, για τις ευρωπαϊκές και τις εγχώριες διοργανώσεις. Θα ήταν ωραίο να δούμε αναμετρήσεις μεταξύ του Ολυμπιακού και του Απόλλωνα στους τελικούς των play off. Το ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι συναρπαστικό την επόμενη σεζόν. Πολλοί σύλλογοι ενισχύονται. Ανέβηκαν δύο ομάδες με μεγάλες φιλοδοξίες, η ΑΕΚ και το Περιστέρι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x