Stoiximan Super League

Εκδικάστηκαν οι αγωγές Βγενόπουλου-Τζίγκερ

Χωρίς αποκαλύψεις εκδικάστηκαν στο πολυμελές Πρωτοδικείο οι αγωγές Γιάννη Βαρδινογιάννη και Ανδρέα Βγενόπουλου. Παρών ο «Βγενό», απουσίασαν Τζίγκερ και «Καπετάνιος».

Μια δίκη που αναμενόταν να ρίξει φως σε πολλά θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό, ιδιαίτερα την εποχή της περίφημης πολυμετοχικότητας, ολοκληρώθηγκε στο πολυμελές Πρωτοδικείο.

Εκεί εκδικάστηκε η αγωγή Βαρδινογιάννη κατά Βγενόπουλου για συκοφαντική δυσφήμηση και αποζημίωση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ και Βγενόπουλου εναντίον Βαρδινογιάννη (Γιάννη και Γιώργου) για συκοφαντική δυσφήμηση και αποζημίωση ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος παρίστατο κανονικά στο δικαστήριο, ενώ αντίθετα, κανένα μέλος της οικογένειας Βαρδινογιάννη δεν δίνει το «παρών». Ως μάρτυρας υπεράσπισής τους όμως, βρέθηκε εκεί ο Βαγγέλης Σαμαράς, ο οποίος υπήρξε εντεταλμένος σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το γήπεδο του Βοτανικού.

Η διαδικασία διήρκησε 40 λεπτά -περίπου- χωρίς ιδιαίτερες αποκαλύψεις.

Η απόφαση αναμένεται να βγει σε 2 με 3 μήνες.

Προς στιγμήν δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ του Ανδρέα Βγενόπουλου και της προέδρου της έδρας, όταν ο πρώτος ζήτησε το λόγο, υποστηρίζοντας πως δεν ακούγεται η φωνή του και δεν αποκλείεται ακόμη και εντός της ημέρας να βγάλει ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x