Γενικά

Εκδήλωση της FIA στο Παρίσι

Σεμινάριο οδήγησης και διάφορες εκδηλώσεις πραγματοποίησε η FIA στο πλαίσιο της διεξαγωγής της έκθεσης αυτοκινήτου στο Παρίσι το περασμένο σαββατοκύριακο.

Η FIA, με ευκαιρία και την έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι, πραγματοποίησε σεμινάριο και εκδήλωση με πολλά Show για οικογένειες, αλλά και φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού γενικότερα.

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παίξουν σε προσομοιωτές τη νέα έκδοση του Gran Turismo, αλλά και να συμμετάσχουν σε διάφορα σεμινάρια για την οδική ασφάλεια, έχοντας την ευκαιρία να αποκτήσουν σημαντικές εμπειρίες στο συγκεκριμένο τομέα.

Στο περίπτερο της FIA, μπορούσε ο καθένας να συμμετάσχει σε ευρείες δραστηριότητες που είχε πραγματοποιήσει μέσα από ένα 3D Αnimation σύστημα, το οποίο είχε διαμορφώσει η ίδια με βάση και τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Οι κύριες δραστηριότητες ήταν το πως μπορεί να απεγκλωβιστεί ένας οδηγός μέσα σε έναν προσομοιωτή μονοθεσίου Φόρμουλα 1. Παράλληλα, έγινε ένα σεμινάριο υπό τις οδηγίες μιας ιατρικής ομάδας της παγκόσμιας ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού για το πως να πραγματοποιήσουν ένα πρόγραμμα οδήγησης σε πραγματικές συνθήκες.

Τέλος, υπήρχε και το καθιερωμένο περίπτερο της ομοσπονδίας, όπου ο καθένας μπορούσε να προμηθευτεί διάφορα αντικείμενα και αξεσουάρ για το αυτοκίνητό του ή διάφορα αναμνηστικά προϊόντα και, φυσικά, το καθιερωμένο περιοδικό της FIA.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Μανδρέκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x