Γερμανία

«Έκλεισε» Λεβαντόφσκι η Μπάγερν

Την συμφωνία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με την διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου αποκαλύπτει το πολωνικό πρακτορείο ειδήσεων «Pilka Nozna». Τι λέει, από την πλευρά του, ο Πολωνός φορ.

Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου θα πρέπει να θεωρείται ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι!

Σύμφωνα με το πολωνικό πρακτορείο ειδήσεων «Pilka Nozna», ο Πολωνός επιθετικός της Ντόρτμουντ έχει συμφωνήσει με τους Βαυαρούς για το επόμενο καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του με την Μπορούσια.

Μάλιστα, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η επικείμενη μεταγραφή θα ανακοινωθεί στις 2 Ιανουαρίου, όταν θα ανοίξει η χειμερινή περίοδος και θα έχει δικαίωμα να υπογράψει σε άλλον σύλλογο.

Επίσης, το «Pilka Nozna» αναφέρει ότι ο Λεβαντόφσκι θα υπογράψει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, χωρίς ακόμα να είναι γνωστό το ποσό που θα βάζει ετησίως στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Από την πλευρά του, ο διεθνής επιθετικός μίλησε σε γερμανικό κανάλι «SPORT1» μετά τη νίκη της Ντόρτμουντ επί της Μόναχο 1860 και απάντησε στην ερώτηση για το αν μπορεί τον Ιανουάριο να κλείσει στην Μπάγερν: «Ναι, γιατί τότε έχω τη δυνατότητα να υπογράψω επίσημα συμβόλαιο (με άλλη ομάδα)».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x