WRC

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Αγκαλιά με τη νίκη ο Ροβάνπερα

Ο Κάλε Ροβάνπερα έχει διαφορά ασφαλείας πριν την Power Stage του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Μάχη Έβανς και Σόρντο για τη δεύτερη θέση.

Ο Κάλε Ροβάνπερα με Toyota Yaris καλπάζει για τη νίκη στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις που θα ενισχύσει κι άλλο την πρωτοπορία του στο WRC (βρίσκεται στο +25 από Έλφιν Έβανς και στο +36 από τον Τιερί Νουβίλ). Μετά την ολοκλήρωση της 14ης ειδικής διαδρομής και παρότι τερμάτισε έβδομος οδηγώντας στο ρελαντί, ο Εσθονός διατήρησε διαφορά ασφαλείας 1:29,2’’ και είναι έτοιμος για τη δεύτερη πρωτιά του στον ιστορικό αγώνα, μετά από αυτή του 2021. Έτσι με τρεις αγώνες ακόμη να απομένουν, θα αγκαλιάσει τον τίτλο.

Χαμός γίνεται για τη δεύτερη θέση μεταξύ Έλφιν Έβανς (Toyota GR Yaris) και Ντάνι Σόρντο (Hyundai i20 N) με τον δεύτερο να κάνει τον ταχύτερο χρόνο στην τελευταία ειδική διαδρομή μειώνοντας τη μεταξύ τους διαφορά σε μόλις 2,7 δευτερόλεπτα! Έτσι, η δεύτερη θέση θα κριθεί στην Power Stage του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023.

O Οτ Τάνακ (M-Sport Ford Puma) δεν ελπίζει σε κάτι καλύτερο από την τέταρτη θέση, ενώ πίσω του και με αρκετή διαφορά, ακολουθούν χτες οι Εσαπέκα Λάπι (Toyota GR Yaris) και Τακαμότο Κατσούκα (Toyota GR Yaris). Ο Σεμπαστιάν Οζιέ (Toyota GR Yaris) ανέβηκε ενδέκατος και ο Τιερί Νουβίλ (Hyundai i20 N) βρίσκεται στην 16η θέση.

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Αγκαλιά με τη νίκη ο Ροβάνπερα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x