Κύπελλο Ελλάδας

Έξω και ο Πανθρακικός

Οι εκπλήξεις, στον θεσμό του Κυπέλλου συνεχίζονται. Μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Λεβαδειακό, εκτός έμεινε και ο Πανθρακικός, ο οποίος έχασε 4-1 στα πέναλτι από την Νίκη Βόλου.

Εκπλήξεων συνέχεια…

Τον δρόμο που… χάραξαν ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Λεβαδειακός, ακολούθησε και ο Πανθρακικός, ο οποίος πλέον θα ασχολείται μόνο με την Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα της Κομοτηνής έχασε 4-1 στα πέναλτι από τη Νίκη Βόλου και είναι εκτός συνέχειας του Κυπέλλου.

Ο Τζάνης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 16’, ενώ ο Ίγκορ στο 32’ έκανε το 2-0, δείχνοντας πως τα πάντα έχουν τελειώσει. Το γκολ του Ανιέτε στο 80’ έστειλε το παιχνίδι στην παράταση και από εκεί χωρίς να αλλάξει κάτι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Η Νίκη επικράτησε 4-1 και η ομάδα του Τζαναβάρα πανηγύρισε μια σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Η σειρά των πέναλτι:

Ανιέτε 0-1
Πόποβιτς δοκάρι
Μανυνυσάκης 0-2
Παπαγεωργίου 1-2
Ριβερα 1-3
Ίγκορ άουτ
Παπαδόπουλος 1-4

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Πανθρακικός (Α. Μάντζιος): Κουτσόπουλος, Παπαγεωργίου, Χρήστου, Μίκουλιτς (71' Ζοσέ), Έμπουε, Ρομέου (69' Καθάριος), Τζάνης (63' Χασομέρης), Πόποβιτς, Σκλιοπίδης, Μπαϊκάρα, Ιγκόρ.

Νίκη Βόλου (Π. Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Ζουλιώτης (75' Ριβέρα), Παπαδόπουλος, Μπιτσάκος, Γιώτας, Γκότοβος, Ισαάκ (42' Μανουσάκης), Ακασού (46' Αναστασόπουλος), Ανιέτε, Γέσιτς, Τζιώρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x