Stoiximan Super League

Έξω Κοντρέρας και «Φέτφα»

Ο Πάμπλο Κοντρέρας λόγω ενοχλήσεων και ο Γιάννης Φετφατζίδης για λόγους τακτικής αποκλείστηκαν από την αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή.

Με ένα απρόοπτο πρόβλημα ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό (19:00, Novasports 1). Ο Πάμπλο Κοντρέρας ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς λόγω κόπωσης, περιορίστηκε σε ατομικό πρόγραμμα και για να προφυλαχθεί έμεινε εκτός αποστολής.

Έκπληξη αποτελεί και το γεγονός ότι αποφασίστηκε να μείνει εκτός 18άδας ο Γιάννης Φετφατζίδης, ενώ αντίθετα μάλλον αναμενόμενες είναι οι απουσίες από την αποστολή των Ντιακιτέ, Πάντελιτς, Πίνο, Γιαννιώτη και Λυκογιάννη.

Αναλυτικά, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Κάρολ, Μέγιερι, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Τζεμπούρ, Φέισα, Μανιάτης, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

Ο Μίτσελ δούλεψε πολύ με τους παίκτες του στην τακτική δίνοντας έμφαση στο τελείωμα των φάσεων, την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x