Euro 2024

Εκτός ο Μαλεζάς, δύσκολα ο Αβραάμ

Με αρκετά προβλήματα συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει του παιχνιδιού με τη Λιθουανία στο Βίλνιους στις 7 Ιουνίου στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ.

Ο Φερνάντο Σάντος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Στέλιου Μαλεζά, ο οποίος έχει υποστεί κάκωση αριστερού επιγονατιδικού τένοντα και θα μείνει εκτός δράσης. Με δεδομένο ότι δεν υπολογίζεται ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ότι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι αμφίβολος καθώς συνεχίζει τη θεραπευτική αγωγή στον αστράγαλο, ο Πορτογάλος τεχνικός θα πρέπει να βρει λύσεις για το κέντρο της άμυνας.

Στην Ελλάδα επέστρεψαν με προβλήματα τραυματισμών, ο Βασίλης Τοροσίδης (πλήξη στην αριστερή ποδοκνημική) και ο Κώστας Φορτούνης (σύσπαση αριστερού προσαγωγού). Ο αμυντικός της Ρόμα υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή, ενώ ο μέσος της Καϊζερσλάουτερν ακολουθεί προοληπτικά ατομικό πρόγραμμα. Και οι δύο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συμπεριληφθούν στο προσκλητήριο του Σάντος.

Στις προπονήσεις ενσωματώθηκαν και οι: Παναγιώτης Κονέ, Γιώργος Τζαβέλλας, Αλέξανδρος Τζιόλης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Φάνης Γκέκας και Χοσέ Χολέμπας. Να θυμίσουμε ότι από την προηγούμενη εβδομάδα προπονούνται οι: Γιώργος Καραγκούνης, Σωτήρης Νίνης, Κώστας Μήτρογλου, Γιάννης Μανιάτης, Κώστας Μανωλάς, Ορέστης Καρνέζης, Μιχάλης Σηφάκης και Γιούρι Λοντίγκιν.

Στο μεταξύ, το φιλικό με την Εθνική Κ-20 θα διεξαχθεί την προσεχή Παρασκευή στις 09:30 στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και το κάθε ημίχρονο θα έχει διάρκεια 35΄. Αμέσως μετά, ο ομοσπονδιακός προπονητής θα ανακοινώσει σε συνέντευξη Τύπου την 23μελή της «γαλανόλευκης» για το ματς κόντρα στους Λιθουανούς.


Σωτήρης Ταμπάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x