WRC

Εν αρχή… Οζιέ

Ο Σεμπαστιάν Οζιέ έκλεισε την πρώτη μέρα του Ράλι του Μεξικού με βραχεία κεφαλή. Έκλεψε τις εντυπώσεις και πάλι ο Οτ Τάνακ.

Με τον Σεμπαστιάν Οζιέ νικητή ολοκληρώθηκε η πρώτη και μοναδική ειδική διαδρομή της ημέρας στο Ράλι του Μεξικού. O παγκόσμιος πρωταθλητής με Volkswagen ήταν ο ταχύτερος στην άσφαλτο του Γκουαναχουάτο διανύοντας το μόλις 1,01 χλμ. της... νυχτερινής διαδρομής σε 52,9 δευτερόλεπτα.

Τις εντυπώσεις έκλεψε ο Οτ Τάνακ, που μετά την πέμπτη θέση του στο Ράλι Σουηδίας επέστρεψε στο WRC 2, αλλά είχε καλύτερο χρόνο από όλα τα αυτοκίνητα του WRC πλην του Οζιέ καταγράφοντας το δεύτερο καλύτερο χρόνο με διαφορά 0,3’’ από τον πρώτο. Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος μετά τα δύο πρώτα Ράλι, Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα, μετά το καλό του ξεκίνημα στο shakedown ήταν πέμπτος, ο Τιερί Νουβίλ είχε την καλύτερη θέση της Hyundai με την έκτη, ενώ την όγδοη πήρε για την πρώτη M-Sport Ford ο Μίκο Χιρβόνεν.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής, που αρχίζει το μεσημέρι (με ώρες… Ελλάδας) περιλαμβάνει δέκα ειδικές διαδρομές, ενώ θα ακολουθήσουν επτά το Σάββατο και τέσσερις την Κυριακή.

Η κατάταξη μετά την πρώτη ειδική διαδρομή:

1. Σεμπαστιάν Οζιέ VW 52.9
2. Οτ Τάνακ Autotek Ford +0.3
3. Αντρέας Μίκελσεν VW +0.4
4. Κρις Μικ Citroen +0.6
5. Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα VW +0.8
6. Τιερί Νουβίλ Hyundai +1.1
7. Μαντς Όστμπεργκ Citroen +1.3
8. Μίκο Χιρβόνεν M-Sport Ford +1.4
9. Ρόμπερτ Κούμπιτσα M-Sport Ford +1.7
10. Λορέντζο Μπερτέλι FWRT Ford +2.3 (WRC2)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x