Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ένας φαύλος κύκλος που «τρώει» τα σωθικά της Λίβερπουλ!

Το ερώτημα δεν είναι αν πρέπει να φύγει ο Κουτίνιο αλλά αν μπορεί η Λίβερπουλ να τον κρατήσει από τη στιγμή που οι σειρήνες της Μπαρτσελόνα τον καλούν. Γράφει ο Χρηστος Σωτηρακόπουλος.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για τον πιο χαρισματικό ποδοσφαιριστή που έχει η ομάδα του Κλοπ αυτή τη στιγμή! Ανεξάρτητα από τη γνώμη που μπορεί να έχει κάποιος για τον Μπρένταν Ρότζερς, αυτό που ιστορία του το αποτιμά είναι πως επέμεινε εκείνο τον Γενάρη του 2013 να αποκτηθεί ο νεαρός Βραζιλιάνος από την Ίντερ με κανονική μεταγραφή και όχι δανεικός!

Τα σχεδόν 11 εκατομμύρια ευρώ που στοίχισε την μετακίνηση του κουτιού σε εκείνο το μεταγραφικό παζάρι, τώρα που τιμές έχουν πάρει την ανηφόρα ακούγονται ως ανέκδοτο. Να υπενθυμίσω σε όποιον δεν θυμάται τι ακριβώς έχει συμβεί εκείνες τις μέρες του Γενάρη πριν τεσσερα και πλέον χρόνια, πως ο Ποκετίνο ο οποίος τον είχε ως παίκτη στην Εσπανιόλ τον ήθελε διακαής στη Σαουθαμπτον όμως ο Ρότζερς, μιλώντας ισπανικά έπεισε τον Κουτίνιο πως πίσω από τον Σουάρες και με τον Τζέραρντ στο πλευρό του θα έκανε άλματα στην καριέρα του! Συμπληρώνω επίσης πως με την καριέρα του Βραζιλιανου σε διαρκή πτώση ο πρόεδρος της Ίντερ Μοράτι είχε εκμυστηρευτεί σε δημοσιογράφους πως "δεν μπορώ να δω πως θα πληρώσει περισσότερα από δέκα εκατομμύρια για αυτόν μια ομάδα" τιμή που η Λίβερπουλ "έπιασε" πετώντας εκτος το μπάτζετ της Σαουθαμπτον!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x