Στίβος

Επέστρεψε με πέμπτη θέση η Μπελιμπασάκη στη Γαλλία

Η Μαρία Μπελιμπασάκη επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ενάμιση χρόνο μετά και τερμάτισε στην πέμπτη θέση στα 400 μέτρα στο μίτινγκ κλειστού στίβου του Μοντεβίλ στη Γαλλία.

Με την πέμπτη θέση στα 400 μέτρα θα επιστρέψει από το μίτινγκ κλειστού στίβου του Μοντεβίλ η Μαρία Μπελιμπασάκη. Η πανελλήνια ρεκορντγούμαν του αγωνίσματος σημείωσε χρόνο 55.41 στην επανεμφάνισή της στα κουλουάρ μετά από ενάμιση χρόνο απουσίας από τους αγωνιστικούς χώρους και έδειξε μουδιασμένη από την αποχή.

Η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2018 στον ανοιχτό στο Βερολίνο στο αγώνισμα θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στις 3 Φεβρουαρίου στο μίτινγκ της Οστράβα.

Ντεμπούτο στη σεζόν έκανε στη γαλλική πόλη και η Ελισάβετ Πεσιρίδου στα 60 μέτρα με εμπόδια, μετά την απουσία της περασμένης θερινής περιόδου. Η πρωταθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου τερμάτισε σε 8.39 στον προκριματικό, ωστόσο επέλεξε να μην αγωνιστεί στον τελικό.

Η κορυφαία Ελληνίδα των υψηλών εμποδίων θα συνεχίσει τους αγώνες της την ερχόμενη Τετάρτη στο μίτινγκ της Οστράβα.

Στο ίδιο αγώνισμα, η Κέλλυ Σαμάνη πέτυχε 8.44 στον προκριματικό, ενώ στον τελικό σημείωσε 8.49 και πήρε την τρίτη θέση στη σειρά της.

Η Μαρία Γάτου είχε την ευκαιρία να κάνει στη Γαλλία δύο κούρσες σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η πρωταθλήτρια των σπριντ τερμάτισε σε 7.46 στον τελικό των 60 μέτρων, ενώ νωρίτερα είχε σημειώσει 7.49 στα προκριματικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x