Η πρωταθλήτρια των σπριντ ταξίδεψε στο Μόναχο, σε συνεννόηση με τον εθνικό προπονητή, Γιάννη Κουτσιώρα, και τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΣΕΓΑΣ, Διονύση Χίσσα. Η Κρητικιά σταρ υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, αλλά όχι μόνο στον Αχίλλειο, αλλά και στη μέση και την ποδοκνημική κι ακολούθησε τις απαραίτητες θεραπείες.

Πλέον, η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 400 μέτρα στο Βερολίνο συνεχίζει στην Ελλάδα τη θεραπείας της, η οποία περιλαμβάνει αποκλειστικά ειδικό ασκησιολόγιο.

«Έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις και παράλληλα θεραπείες και κάποιες ενέσεις. Θα κάνω μία ακόμη μαγνητική και θα πάω και πάλι να με εξετάσει ο γιατρός σε τέσσερις εβδομάδες. Μετά το πέρας αυτού του διαστήματος και, αφού πρώτα εξεταστώ και πάλι από το γιατρό, λογικά θα είμαι έτοιμη να ξεκινήσω την προετοιμασία μου για την επόμενη χρονιά.

Για την ώρα, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ξεπεράσω τα όποια προβλήματα έχω κι έπειτα θα θέσω τους αγωνιστικούς μου στόχους για την επόμενη χρονιά», τόνισε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube