Επικαιρότητα

Κανένα θέμα με Πάγκαλο

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έχει συγκριμένες αρμοδιότητες και πολύ σοβαρό ρόλο, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος την απουσία του Θόδωρου Πάγκαλου από την σημερινή συνεδρίαση των κορυφαίων υπουργών.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έχει συγκριμένες αρμοδιότητες και πολύ σοβαρό ρόλο, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος την απουσία του Θόδωρου Πάγκαλου από την σημερινή συνεδρίαση των κορυφαίων υπουργών.

Σε ρυθμούς Διεθνούς Εκθέσεως η Κυβέρνηση και ο Γιώργος Παπανδρέου, μετά τον πρόσφατο σαρωτικό ανασχηματισμό. Υπό τον Πρωθυπουργό συνεδρίασε για πρώτη φορά σήμερα η ομάδα συντονισμού και πολιτικού σχεδιασμού όχι στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά στο αναβαθμισμένο υπουργείο Εσωτερικών. Νέα σύγχυση –ωστόσο- με την ανακατανομή των αρμοδιοτήτων μεταξύ υπουργών, αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών.

Το νομοσχέδιο για την εξυγίανση του ΟΣΕ βασικό θέμα της πρώτης συνεδρίασης του νέου υπουργικού συμβουλίου την Παρασκευή στην συμπρωτεύουσα. Νέα στάση εργασίας αύριο 11 το πρωί με 4 το απόγευμα των εργαζομένων στον Οργανισμό. Δυναμικές κινητοποιήσεις προγραμματίζουν τα Συνδικάτα το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη. Προσφυγή και της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κατά του Μνημονίου.

Πτώση 3,7% κατέγραψε το ΑΕΠ στο δεύτερο τρίμηνο του 2010, σε σχέση με πέρυσι, σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής. Σε ετήσια βάση οι ακαθάριστες επενδύσεις υποχώρησαν κατά 18,6%.
Για έναν φαύλο κύκλο ανατροφοδοτούμενης ύφεσης, έκανε λόγο η Νέα Δημοκρατία.
Με απώλειες κατά 1,96% έκλεισε σήμερα το Χρηματιστήριο της Αθήνας.


Ξεκινάμε την μάχη με την αισχροκέρδεια, την κερδοσκοπία και τον πληθωρισμό, τόνισε ο νέος υπουργός Ανταγωνιστικότητας Μιχάλης Χρυσοχοίδης.

Γρίφος ακόμα για την Ρηγίλλης οι υποψηφιότητες του κόμματος σε Πειραιά και Δυτική Ελλάδα.
Με αυστηρά κομματικά κριτήρια οι επιλογές του ΛΑΟΣ σε Κεντρική Μακεδονία και Αττική, ξεκαθάρισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.


Συνεχίζονται τα όργανα στον ΣΥΡΙΖΑ. Την στήριξη της υποψηφιότητας του εργατολόγου Αλέξη Μητρόπουλου στις εκλογές για την περιφέρεια Αττικής πρότεινε απόψε ο Αλέξης Τσίπρας στην Πολιτική Επιτροπή του ΣΥΝασπισμού, απορρίπτοντας την τελευταία πρόταση του Αλέκου Αλαβάνου για υποστήριξη της Νάντιας Βαλαβάνη.

Την άσκηση αγωγών για την αποζημίωση του Δημοσίου σχετικά με την επιβάρυνση που υπέστη από την υπόθεση των «μαύρων ταμείων» της γερμανικής SIEMENS ζήτησε η αρμόδια Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής.

Δεν υπάρχει κανένα άμεσο σχέδιο για εξαγορά ή συγχώνευση με άλλη τράπεζα, τόνισε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας Απόστολος Ταμβακάκης.

Σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου παραπέμπονται 20 άτομα για την υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

ΚΑΙΡΟΣ: Σχεδόν αίθριος αύριο Πέμπτη στην Αττική. Οι άνεμοι μεταβλητοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Γιώργος Παπαθανασόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x