Επικαιρότητα

Θέατρο... του παραλόγου!

Καταστροφές στο Θέατρο Τέχνης προκάλεσαν περίπου πενήντα άτομα το βράδυ της Παρασκευής στην πρεμιέρα της παράστασης «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ, μια ιστορία του Σταθμού Λαρίσης»… «Ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού», υποστήριξε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του θεάτρου, Μυρτώ Απαλοπούλου, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Δείτε πως περιέγραψε το περιστατικό ο σκηνοθέτης του έργου, !

Καταστροφές στο Θέατρο Τέχνης προκάλεσαν περίπου πενήντα άτομα το βράδυ της Παρασκευής στην πρεμιέρα της παράστασης «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ, μια ιστορία του Σταθμού Λαρίσης»…

Ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 επικοινώνησε με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, Μυρτώ Απαλοπούλου η οποία υποστήριξε πως τα άτομα ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού.

Ο κα. Απαλοπούλου τόνισε ότι τα πενήντα άτομα εμφανίστηκαν ξαφνικά με μηχανάκια περίπου μία ώρα πριν την έναρξη της πρεμιέρας και έσπασαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους, ενώ έριξαν και αρκετές μολότοφ.

«Τα άτομα δεν είχαν διακριτικά επάνω τους, αλλά ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού. Έσπαγαν τα πάντα και φώναζαν… ‘’εδώ είναι Πειραιάς. Εδώ είναι λιμάνι’’», τόνισε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων.

Ζημιές υπάρχουν πολλές στην είσοδο του θεάτρου, αλλά και στον εσωτερικό χώρο, ακόμη και στα σκηνικά της παράστασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν δύο ελαφρά τραυματίες. Η αστυνομία έφτασε περίπου 10 λεπτά μετά την επίθεση η οποία διήρκησε πολύ λίγα λεπτά...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x