Επικαιρότητα

Ανοιχτή σε διάλογο με την Β. Κορέα δηλώνει η Σεούλ

Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας, Λι Μιούνγκ-μπακ, δήλωσε σήμερα ότι η Σεούλ είναι έτοιμη για έναν "ανοιχτό διάλογο" με τη Βόρεια Κορέα σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, σύμφωνα με το πρακτορείο της Νότιας Κορέας Yonhap. Ο ίδιος επανέλαβε το αίτημα της Νότιας Κορέας να αναλάβει η Πιονγκγιάνγκ την ευθύνη για τα θερμά επεισόδια κατά τα οποία σκοτώθηκαν 50 Νοτιοκορεάτες μέσα στο 2010.

Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας, Λι Μιούνγκ-μπακ, δήλωσε σήμερα ότι η Σεούλ είναι έτοιμη για έναν "ανοιχτό διάλογο" με τη Βόρεια Κορέα σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, σύμφωνα με το πρακτορείο της Νότιας Κορέας Yonhap.

Ο ίδιος επανέλαβε το αίτημα της Νότιας Κορέας να αναλάβει η Πιονγκγιάνγκ την ευθύνη για τα θερμά επεισόδια κατά τα οποία σκοτώθηκαν 50 Νοτιοκορεάτες μέσα στο 2010.

Ο Λι προέβη σε αυτή τη δήλωση στη διάρκεια ομιλίας του για τον εορτασμό της 92ης επετείου από την κορεατική εξέγερση κατά την ιαπωνικής κατοχής, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Διαβάστε περισσότερα στο www.protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x