Επικαιρότητα

Πρόγνωση καιρού, Δευτέρας, 11 Απριλίου 2011

Έχουμε καλοκαιρία, δεν έχουμε απεργία! Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα, Δευτέρα, ο καιρός στην Αττική, με τοπική συννεφιά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 4 με 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Έχουμε καλοκαιρία, δεν έχουμε απεργία! Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα, Δευτέρα, ο καιρός στην Αττική, με τοπική συννεφιά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 4 με 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα, Δευτέρα, ο καιρός και στη συμπρωτεύουσα με τοπική συννεφιά από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.


Υπόλοιπη Ελλάδα

Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν σήμερα, Δευτέρα, στα βορειοανατολικά και τη Νότια Πελοπόννησο, με αρκετή ηλιοφάνεια στις υπόλοιπες περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί : Στη Βόρεια Ελλάδα από 3 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 21 και στα νησιά από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα πελάγη θα πνέουν βόρειοι άνεμοι 6 και τοπικά στο νότιο Αιγαίο και στο Ιόνιο 7 Μποφόρ.


Πρόγνωση καιρού Τρίτης, 12 Απριλίου 2011


Γενικά αίθριος προβλέπεται αύριο, Τρίτη, ο καιρός με τοπική συννεφιά στα ηπειρωτικά και το Ανατολικό Αιγαίο, κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, οπότε στην Πελοπόννησο και τη Δυτική Στερεά θα σημειωθούν σποραδικές βροχές στα ορεινά. Στα πελάγη θα πνέουν δυτικοί – νοτιοδυτικοί 6 με 7 Μποφόρ, στο νοτιοανατολικό Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x