Ακινητοποιημένοι θα μείνουν όλο το 24ωρο την Παρασκευή οι συρμοί του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου, λόγω απεργίας των εργαζομένων στον ΗΣΑΠ ενάντια στις υποχρεωτικές μετατάξεις.
Κοινό συλλαλητήριο προγραμματίζουν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ αύριο Σάββατο (11:00 π.μ.) στην Ομόνοια, ενώ οι κινητοποιήσεις των συνδικάτων θα κλιμακωθούν την ερχόμενη εβδομάδα, με επίκεντρο τα νέα μέτρα λιτότητας που αποφασίζει η κυβέρνηση σε συνεργασία με την τρόικα.
Η ΓΣΕΕ αποφάσισε 24ωρη γενική απεργία στις 15 Ιουνίου, κατά πάσα πιθανότητα μαζί με την ΑΔΕΔΥ.
Στις 9 του μήνα 24ωρη απεργία σε όλες τις ΔΕΚΟ. Αποφασισμένη να εμποδίσει πιθανές απολύσεις στον ΟΤΕ, δηλώνει η Ομοσπονδία των εργαζομένων (ΟΜΕ-ΟΤΕ).
Ανδρέας Μορφόπουλος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






