Τέσσερις στους πέντε Έλληνες πιστεύουν ότι ο κ. Παπαδήμος, ένας μη επαγγελματίας πολιτικός, ένας άνθρωπος, δηλαδή, που έχει δουλέψει και κάπου εκτός του εθνικού Κοινοβουλίου-θυμίζω ότι οι δύο τελευταίοι πρωθυπουργοί της χώρας δεν είχαν στη διαδρομή τους εξωκοινοβουλευτική δραστηριότητα- συμβολίζει την ελπίδα για μια ομαλή διέξοδο από την κρίση.
Συμβολίζει την ελπίδα ή μήπως συμβολίζει την ανακούφιση της κοινής γνώμης από το θέατρο του παραλόγου που μας προσέφερε το πολιτικό προσωπικό της χώρας;
Η θετική γνώμη της πλειοψηφίας των ψηφοφόρων όλων των κομμάτων στο πρόσωπο του κ. Παπαδήμου δεν είναι προϊόν μόνο πίστης στις ικανότητες ενός ανθρώπου.
Είναι, ταυτόχρονα, και ψήφος αποδοκιμασίας σε ένα πολιτικό σύστημα που γελοιοποιείται, κατά τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Στεφανόπουλο, που «τσαλακώνει» με μανία το Σύνταγμα και καιροσκοπεί για την επόμενη μέρα, ακόμα και για τη διανομή των ερειπίων.
Διαβάστε όλο το άρθρο του Νίκου Μηλαπίδη στο www.aixmi.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






