Αναβολή για την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου πήρε η δίκη των 15 συνδικαλιστών και πολιτών που συνελήφθησαν το πρωί στην είσοδο του κτηρίου της ΔΕΗ στο Χολαργό, κατηγορούμενοι για παρακώλυση λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι δέκα υπάλληλοι της ΔΕΗ συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου της ΓΕΝΟΠ Νίκου Φωτόπουλου, τρεις δημόσιοι υπάλληλοι, ένας συνταξιούχος και ένας άνεργος.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συνδικαλιστές δεν επέτρεψαν την είσοδο στο συνεργείο της Επιχείρησης που είχε μεταβεί στο σημείο για να αποκαταστήσει τη παροχή του ρεύματος στο κέντρο πληροφοριακών συστημάτων της ΔΕΗ, που παρέμενε εδώ και ημέρες υπό κατάληψη.
Στο μάθημα της υποταγής θα μένουμε πάντα μετεξεταστέοι, φώναξε από το παράθυρο του εισαγγελικού γραφείου ο Νίκος Φωτόπουλος απευθυνόμενος σε δεκάδες συνδικαλιστές και φίλους των κατηγορουμένων οι οποίοι φώναζαν συνθήματα συμπαράστασης.
Γιώργος Παπαθανασόπουλος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






