Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, σήμερα, Δευτέρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, με παγετό τοπικά το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Βόρειοι άνεμοι έως και 5 μποφόρ στα πελάγη. Η θερμοκρασία στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 15 βαθμούς Κελσίου αλλά στην υπόλοιπη χώρα θα φθάσει τοπικά τους 19 βαθμούς.
Αττική
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στο Λεκανοπέδιο. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί μεταβλητοί από 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Ηλιοφάνεια στο νομό. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι - βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






