Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου σε ολόκληρη τη χώρα. Ωστόσο από το απόγευμα στα δυτικά και νότια θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στη νότια Πελοπόννησο και τη δυτική Κρήτη το βράδυ θα εκδηλωθούν καταιγίδες.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από –2 έως 9 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά βορειοανατολικοί τοπικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από –10 έως 10 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο
θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο και τη νοτιοδυτική Πελοπόννησο όπου το βράδυ θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από το βράδυ στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά στο Ιόνιο 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






