Επικαιρότητα

Αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. έκλεβε καύσιμα

Αρχιφύλακας της Αστυνομίας που υπηρετεί στην Ηγουμενίτσα, συνελήφθη για κλοπή καυσίμων, μαζί με ένα Αλβανό συνεργάτη του.

Αρχιφύλακας της Αστυνομίας που υπηρετεί στην Ηγουμενίτσα, συνελήφθη για κλοπή καυσίμων, μαζί με ένα Αλβανό συνεργάτη του.

Συγκεκριμένα από αστυνομική έρευνα που έγινε ύστερα από καταγγελία 53χρονου ιδιοκτήτη μηχανήματος έργων, συνελήφθη ο 41χρονος αρχιφύλακας ο οποίος κατηγορείται ότι προχθές το βράδυ, μαζί με έναν 26χρονο, αλβανικής καταγωγής, έκλεψαν καύσιμα από το ρεζερβουάρ του μηχανήματος έργων, στον Άγιο Βλάσιο Θεσπρωτίας.

O 41χρονος αρχιφύλακας, συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας.

Ο 26χρονος αλλοδαπός συνεργάτης του δεν βρέθηκε και αναζητείται. Ο αστυνομικός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας, ενώ με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του και η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x